„Moarte învăluit în mister la Timișoara, acolo unde un jandarm de 24 de ani a fugit cu arma de la serviciu și a comis un gest extrem în garsoniera unde locuia. Tânărul era anchetat pentru un presupus viol, iar dovezile găsite în preajma locuinței scot la iveală că ar fi luat în calcul și o altă variantă, să plece din oraș.

Mașina pe care abia o cumpărase era încărcată cu bagaje. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional.”, a spus Cosmin Cernat.

Vecinii au auzit zgomotul produs de pistolul jandarmului, dar n-au realizat imediat ce se petrece.

„Asta e o pocnitură care se aude des, nu numai acum. Nici prin cap nu-mi trecea,că ei mai trag. E și poligonul mai încolo, normal că ei merg la tragere poate. Noi suntem obișnuiți cu pocniturile astea.”, a spus o vecină.

Militarul de 24 de ani, de loc din județul Gorj, locuia singur în chirie în Timișoara. Lucra de doi ani ca subofițer în cadrul jandarmeriei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii- wowbiz.ro

Citeste si: Indignare generală după ce un bărbat care a lucrat 104 zile la rând a murit pentru că i-au cedat organele- antena3.ro

Înainte de gestul extrem, și-a închis conturile de pe rețelele de socializare. În această dimineață, la ora șase, tânărul jandarm a ieșit pe această poartă, a mers la locul de muncă aflat la 100 de metri distanță, de unde și-a luat arma din dotare, iar mai apoi s-a întors acasă și a recurs la gestul extrem.

Colegii jandarmului au realizat că acesta a preluat arma, dar nu a rămas la muncă, așa că au intrat în alertă.

„În data de 12 august 2024, în jurul orelor 07:40, efectivele din cadrul echipajului de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, observăm că un coleg nu s-a prezentat în serviciu, s-au deplasat la adresa subofițerului, unde bărbatul a fost găsit cu o plagă împușcată în zona capului.”, a spus Aiana Lupescu, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Timiș.

Tânărul a fost găsit în viață și transportat de urgență la spital, însă, după cinci ore de eforturi disperate în cadrul secției ATI, medicii au declarat decesul jandarmului.

Citeste si: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”- kfetele.ro

Citeste si: Bobby Deol, despre dependența de alcool: "Uitându-se la mine în timp ce mă chinuiam". Cum a depășit actorul indian acele situații dificile- radioimpuls.ro

Citeste si: Medic acuzat că a ucis un băiat pe care l-a operat urmărind tutoriale pe YouTube- antena3.ro

„O fi avut ceva cu fetele astea, că  știți cum e... din cauza iubitelor, părinților, cine știe ce o fi avut, numai el știe el știe ce o fi avut de l-a ajuns capul să-și ia zilele.”, a spus o vecină.

În luna iulie, pe numele tânărului a fost depusă o plângere de viol. Acuzațiile erau analizate de procurorii militari, dar după decesul lui, dosarul va rămâne fără obiect.

De curând, bărbatul și-ar fi cumpărat un autoturism. Anchetatorii au găsit mai multe bagaje în mașină, semn că acesta luase în calcul să plece din oraș. În plus, întârziase și cu prelungirea contractului de închiriere pentru garsonieră.

Polițiștii criminaliști au petrecut mai bine de 5 ore în garsoniera tânărului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si