Close sidebar
Close sidebar

Din ce cauză a murit, de fapt, Maria Macsim Nicoară. Sora acesteia face acuzații grave la adresa familiei

Dezvăluiri uluitoare de la mai bine de 5 luni de la moartea mezzosopranei Macsim Nicoară. Elena, sora artistei face o serie de acuzații grave în direcția familiei artistei.

Andreea Bolocan,

Sora Mariei Nicoară face acuzații grave la adresa familiei artistei

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Elena Heres, sora mezzosopranei, este de părere că moartea artistei nu a avut la bază un simplu accident în locuință, așa cum soțul și soacra artistei au declarat, ci că ar fi vorba despre mai mult de atât.

Pe cine acuză Elena Heres pentru moartea surorii ei

Sora artistei îi acuză pe Codrin Constantin Nicoară și pe mama acestuia ca fiind responsabili de decesul artistei Maria Nicoară. Totodată, Elena nu înțelege de ce familia a anunțat salvarea abia după 8 ore la presupusul accident casnic, mai ales că starea sa era atât de gravă.

Citeste si: Doliu în televiziunea din România. Claudia Ion a pierdut lupta cu viața

Sora Mariei Nicoară susține că soacra artistei era foarte liniștită și i-a spus că s-a dus la spital pentru o serie de investigații, când, de fapt, adevărul era unul crunt, iar artista se zbătea între viață și moarte cu lovituri craniene.

„Mi s-a spus că a căzut pe scări și că e internată. (…) Mi-am dat seama că ei au încercat să mă mintă de la început. Au minimalizat starea în care au adus-o pe sora mea.

Am discutat și cu ultima persoană cu care a discutat ea în seara respectivă și a spus că ea era încordată, agitată și și-a dat seama că e ceva”, a spus sora Mariei Macsim Nicoară la Antena 1.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Maria Macsim Nicoară

De asemenea, Elena a povestit că Maria îi spusese despre problemele pe care le avea în căsnicie, de mai mult timp.

„De la început am avut semne de întrebare legate de modul în care s-a desfășurat, s-a petrecut accidentul.

Ea îmi povestea plângând la telefon (n.r în trecut) că are probleme cu soțul, că îi vorbește urât și că el are o relație.”, au fost câteva dintre cuvinte spuse de sora mezzospranei Maria Macsim Nicoară.

Multe dintre detaliile accidentului din casă au fost șterse, iar dacă la început soțul fusese acuzat de moartea artistei, în prezent el e cercetat doar pentru neglijența faptului că nu a anunțat salvarea mai devreme.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Doliu pe scena filmului. Încă un actor s-a stins din viață

Cum a murit Maria Macsim Nicoară. O moarte suspectă

Maria Macsim Nicoară a fost găsită de soțul ei sâmbătă, 9 mai, la ora 23:00, și a fost așezată pe un pat. Ulterior, spre dimineață, pianistul a realizat că soția sa se află în stare critică și a cerut sfatul mamei sale.

Aceasta a plecat din apartamentul în care locuiește în zona centrală a Iașului spre vila celor doi soți din Aroneanu. Asta se întâmpla spre dimineață. Ulterior, la ora 7.10, Viorica Nicoară, soacra mezzosopranei, sună la numărul unic de urgențe 112 și cere ajutor spunând că nora sa a suferit un accident casnic și este inconștientă.

Astfel, din toate aceste întâmplări rezultă că mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a stat aproximativ opt ore în agonie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI