Doi tineri din Argeș sunt cercetați după ce au sechestrat o fată de 18 ani, din dorința de a face rost de bani. Cei doi, cu vârste de 16, respectiv 19 ani, au privat de libertate și șantajat o tânără de 18 ani, care este rudă cu unul dintre ei, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

Doi adolescenți au sechestrat o tânără din dorința de a face rost de bani. Ireal la ce au recurs aceștia

Incidentul șocant a avut loc în localitatea Rociu, din județul Argeș. 

Conform sursei citate anterior, un tânăr în vârstă de 19 ani și o adolescentă în vârstă de 16 ani au sechestrat o tânără de 18 ani, rudă îndepărtată cu adolescenta.

Citește și: Tragedie fără margini în Constanța! Un bărbat, dat dispărut de soție în urmă cu câteva zile, a murit ce după s-a aruncat pe podul de la Agigea

politist

Foto simbol- polițist

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Se pare că victima a fost supusă și unor acte agresive.

De asemenea, tânăra a fost furată de telefonul motiv, iar indivizii i-au cerut bani pentru o datorie care, de fapt, nu exista.

Cei doi tineri au fost reținuți de autorități luni, iar în cursul zilei ar urma să fie prezentați în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. 

Aceștia sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj, influenţarea declaraţiilor şi furt, conform news.ro.  

Citește și: Scandal fără precedent la o școală din Brașov! Un copil de 7 ani a băgat spaima în părinți și în colegii de clasă: „Copilul meu a zis că nu mai merge la şcoală, că îl omoară”

politie

Foto simbol- mașina de poliție

[Sursa foto: istockphotos]

”Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 7-9 mai a.c., cei doi ar fi privat de libertate o fată de 18 ani, pe care ar fi  ţinut-o, împotriva voinţei sale, într-un apartament din Piteşti. De asemenea, aceştia i-ar fi sustras telefonul mobil şi, prin ameninţări cu acte de violenţă, ar fi constrâns-o să nu sesizeze organele de poliţie şi să le restituie o datorie fictivă", se arată în comunicatul transmis de Poliția Argeș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si