Radu nu a mai suportat să-l asculte pe Marinel și a făcut o glumă legată de aspectul lui fizic, iar asta nu a fost pe placul concurentului.

Marinel și Radu s-au certat în ediția de ieri

”Ăsta mă enervează rău de tot, se crede cel mai tare. Marinel eu te pot face să plângi în emisiune. Se vede că nu ai ieșit din Satu Mare până acum.”,

a spus Radu.

Citește și: Laurențiu o vrea pe Bianca în camera roșie. Cum va reacționa Alexandru

Radu se consideră atacat de Marinel, despre care spune că are impresia că e cel mai bun și cel mai frumos din emisiunea.

Citește și: Emma, primele imagini cu iubitul de pe TikTok. Cei doi s-au întâlnit după ce a fost eliminată din emisiune

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Marinel susține că nu se poate compara cu Radu la frumusețe, acesta fiind sub nivelul lui. La rândul lui, Radu i-a reproșat lui Marinel că suferă de el, exact ca Mihaela.

Laurențiu o vrea pe Bianca în camera roșie. Cum va reacționa Alexandru

Ediția de astăzi a emisiunii ”Casa Iubirii” va fi una plină de surprize pentru concurenți, dar în special pentru Bianca care este chemată în camera roșie de Laurențiu.

Citește și: Patricia a plâns de bucurie în ediția de ieri a emisiunii ”Casa Iubirii”. Care a fost motivul

După două zile de lacrimi, Bianca zâmbește și nu datorită lui Alexandru, ci lui Laurențiu. Acesta vrea s-o pupe în camera roșie.

La insistențele lui Laurențiu, Bianca va merge în camera roșie, chiar sub privirile iubitului său. 

Citește și: Alexandru a dezvăluit motivul pentru care vrea să renunțe la Bianca. Totul s-ar fi întâmplat în club

”Bianca te aștept. Cu forța nu-ți iau un pupic, poate nu se va întâmpla nimic. Facem o serie de flotări sau îți fac un dans.”, a spus Laurențiu.

Laurențiu vrea s-o pupe pe Bianca, moment în care s-au stins luminile în camera roșie. În tot acest timp, Alex fierbea pe canapea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si