Close sidebar
Close sidebar

Din salvatori au ajuns victime! O ambulanță a fost spulberată de un șofer neatent! E jale în Constanța!

Un accident rutier a avut loc vineri, 11 ianuarie, în judeţul Constanţa, în zona localităţii Nuntaşi. Potrivit primelor informaţii, este implicată o ambulanţă, care s-a răsturnat în urma unui impact!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Autospeciala aparţine Serviciului de Ambulanţă Judeţean Tulcea şi transporta un pacient, care a fost preluat de o ambulanţă din Constanţa. Mai exact, este vorba despre o femeie, care era în drum spre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, cu diagnosticul pericardită. Aceasta nu prezintă traumatisme în urma accidentului.

Potrivit anchetatorilor, la data de 11 ianuarie, ora 14.20, un bărbat de 39 de ani a condus o autoutilitară pe DJ 226 dinspre Sinoe către Cogealac iar la intersecția cu DN 22 nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu o ambulanță care se deplasa dinspre Tulcea către Constanța având semnalele luminoase în funcțiune. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei în vârstă de 45 de ani, fiind vorba despre asistenta medicală de pe autospeciala SAJ Tulcea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Poliţiştii rutieri au declanşat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI