VIDEO- FC Dinamo, doar furie și lacrimi 

Echipa de fotbal Dinamo București a pierdut duminică barajul cu Universitatea Cluj şi a retrogradat pentru prima dată în eşalonul secund al campionatului românesc.

Citeste si: Real Madrid este campioana Europei. Formația spaniolă a câștigat pentru a 14-a oară Liga Campionilor

O altă premieră în fotbalul românesc: în sezonul următor, suporterii vor putea urmări ”eternul derby” dintre Dinamo și Steaua în Liga 2.

Sezon de coșmar pentru Dinamo București

Formaţia Dinamo București a retrogradat, duminică, în Liga a 2-a de fotbal, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj, scor general 1-3, după 0-2 în tur şi scor 1-1 în retur.

Dinamoviştii vor evolua în eşalonul secund pentru prima dată de la înfiinţarea clubului, în 1948. Clujenii revin în primul eşalon. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Duminică, pe stadionul Dinamo, au marcat Tescan (min 17) pentru clujeni şi Morar (min 20) pentru dinamovişti.

Citeste si: Anamaria Prodan a câștigat procesul. Trebuie să i se plătească suma de 350.000 de euro

Până la meciurile de baraj cu U Cluj, Dinamo a avut parte de un parcurs dezastruos în Liga 1. "Câinii" au terminat pe locul 14 în ierarhie, primul loc deasupra celor care asigurau retrogradarea directă, și s-au situat doar în fața celor de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, care au fost depunctate în mai multe

rânduri.

În stagiunea recent încheiată, formația din "Ștefan cel Mare" a înregistrat opt victorii, șapte egaluri și 24 de eșecuri, rezultate care au dus în cele din urmă la deznodământul actual.

Printre cele mai drastice eșecuri au fost cele cu FCSB (scor 0-6), Universitatea Craiova (0-5, respectiv 1-6) și FC Botoșani (0-4).

Andrei Cristea: “Nu aş fi crezut niciodată că Dinamo retrogradează"

Andrei Cristea, fost fotbalist al echipei Dinamo, a declarat, duminică, după ce bucureştenii au retrogradat, că nu ar fi crezut niciodată că acest lucru se poate întâmpla.

“Nu aş fi crezut niciodată că Dinamo retrogradează. Atitudinea a fost bună, dar atât au putut. Poate unii nu au ajuns să înţeleagă ce reprezintă Dinamo. Aici a fost un grup, au fost greşeli, 60 de jucători ţn doi ani, conducători... Eu am venit în calitate de fost jucător, de spectator şi îmi pare rău să văd că un club mare retrogradează”, a spus Cristea.

Tot duminică, a obţinut menţinerea în Liga 1 Chindia Târgovişte, care a câştigat la lovituri de departajare barajul cu echipa de eşalon secund Concordia Chiajna.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si