Detalii de ultim moment din dosarul lui Gheorghe Dincă. „Monstrul din Caracal” scapă de trei acuzații de viol, una dintre ele, referitoare la o fetiță de 5 ani. Avocata familiei Melencu a vorbit despre dosarele care au fost clasate.

Citește și: Gheorghe Dincă, scrisoare șocantă din închisoare: „Trăiește. Eu mă rog mereu să apară"

Dincă trece printr-o serie de schimbări.

Pe 19 februarie 2023, el a decis să se pocăiască și ulterior a fost botezat în Penitenciarul din Craiova, acolo unde își ispășește pedeapsa. De curând, acesta a primit o veste bună în spatele gratiilor. A scăpat de trei acuzații de viol, una dintre ele, referitoare la o fetiță de 5 ani.

Ce se va întâmpla cu acuzațiile aduse lui Gheorghe Dincă

În timp ce au fost anchetate disparițiile Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu, procurorii au primit mai multe plângeri de viol și agresiune sexuală, pe numele lui Gheorghe Dincă.

În urmă cu puțin timp, Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal a clasat dosarul în care „monstrul din Caracal” era cercetat pentru acte sexuale cu trei victime, dintre care și o minoră, o fetiță de numai 5 ani.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Dincă a fost cercetat pentru trei fapte de viol: una referitoare la o fetiță de 5 ani, una la o femeie care l-ar fi recunoscut că a violat-o în tinerețe, și la o alta pe care o chema să-i facă menajul.

S-a făcut disjungere, s-a stat cu dosarul până în toamna anului 2022, după care s-a dat clasare”, a dezvăluit Carmen Obârșanu, avocata familiei Melencu, scrie fanatik.ro.

Citește și: Gheorghe Dincă a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit criminalul din Caracal

Când a început ancheta privind dispariția celor două fete, pe numele lui Gheorghe Dincă au fost făcute o mulțime de plângeri de viol. O tânără susține că a fost abuzată cu 20 de ani în urmă, într-un cămin studențesc și că l-ar fi recunoscut pe acesta după ce i-ar fi văzut fotografia la televizor. În acest caz, procurorii au considerat că fapta poate fi considerată prescrisă, având în vedere că au trecut mai bine de două decenii.

Gheorghe Dincă, mesaj pentru familia Melencu

Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare, din spatele gratiilor, familiei Melencu. „Monstrul din Caracal” a transmis că Luiza trăiește și că se roagă ca fata să apară și să le spună adevărul.

Citește și: Gheorghe Dincă, 30 de ani după gratii

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Vă înțeleg supărarea, dar dacă sunteți oameni ce judecați lucrurile după acele probe științifice veți realiza fără nicio ezitare să descoperiți că Luiza dumneavoastră trăiește. Eu mă rog mereu să apară și să vă relateze adevărul Luiza, ca să nu vă mai lăsați influențați de această tâmpită de avocată Obârșanu.

Oameni buni, numai eu știu prin ce am trecut în 26-07-2019 și câtă bătaie am primit în acea dimineață de la trupele de mascați din Slatina ca să iau asupra mea acele așa-zisele acuzații că eu am omorât fetele. Să dea Dumnezeu să nu treceți prin ce am trecut eu cu acești nebuni. Dacă nu o schimbați cu Moldovan veți regreta mai târziu”, a scris Gheorghe Dincă.

Citește și: Mama Luizei Melencu, declarații dureroase! Femeia își dorește ca Gheorghe Dincă să aibă aceeași soartă pe care a avut-o adolescenta: „ Nici măcar moartea lui nu mi-ar liniști sufletul și suferința”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si