Gheorghe Dincă vrea să reclame România la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). Antena 3 a obținut scrisoarea de patru pagini a lui Gheorghe Dincă, redactată chiar din închisoare. Avocata mamei Luizei, Carmen Obîrşanu, a explicat întreaga situație. Din primele informații, dosarul nu ar fi fost instrumentat corect.

Citeste si: Vești bombă în dosarul Caracal, la aproape trei ani de la dispariție fetelor: „E vie. O așteptăm să vină acasă”

Ce a spus avocata

„Cercetările efectuate în dosar au fost făcute într-un mod total neprofesional pentru că i s-a promis de la început că i se va asigura ajutorul. Rapoartele de expertiză făcute de medicii legiști s-a dovedit că nu au respectat legea. 

Medicul care a eliberat certificatul constatator de deces pentru Alexandra a declarat că nu a respectat legea codului civil. Medicul genetician a spus că nu cunoaște din ce elemente dentare ar fi prelucrat ADN-ul din punct de vedere anatomic, adică dacă s-a luat din incisivi, molar sau premolar”, a explicat avocatul Carmen Obîrșanu la Antena 3.

Citeste si: Istoricul crimelor studențești care au îngrozit România. Mai mulți tineri au fost tranșați și incendiați

Medici legiști audiați

Medicii legiști din București sunt astăzi audiați astăzi la Tribunal în dosarul Caracal. Ei au fost cei care au examinat fragmentele osoase din curtea lui Gheorghe Dincă. Medicii legiști merg pentru a sta față-n față cu procurorii din cadrul Tribunalului Olt.

Cadrele medicale s-au ocupat de examinarea fragmentelor osoase din curtea lui Dincă. Unul dintre medici a emis și certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La câțiva ani de la dispariția celor două fete din Caracal, noi detalii ies la iveală. În prezent, încă nu se știe ce s-a întâmplat, de fapt, cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Există mai multe ipoteze: fetele au murit, sau supraviețuiesc, dar sunt ținute departe de familie.

Citeste si: Dezvăluiri de ultimă oră în cazul Caracal. Cine sunt complicii ascunși ai lui Gheorghe Dincă

Unul dintre medici a semnat și certificatul de deces pe numele Alexandrei Măceșanu, fata care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă.

Părinții fetei au refuzat să accepte certificatul de deces și chiar au formulat o plângere penală în acest sens împotriva medicului care a semnat documentul.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din momentul în care a fost arestat, principalul suspect a dat de înțeles că acestea trăiesc și că nu au fost ucise, însă procurorii care analizează acest caz se confruntă cu o situație complicată. Familia Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu vor să afle adevărul cu orice preț și își așteaptă copiii acasă.

Mamele fetelor afirmă că adolescentele nu sunt moarte, ci au fost duse în afara țării, de acolo de unde nu poate lua contact cu nimeni și astfel și-au pierdut orice urmă.

Citeste si: Calvarul unei fete de 14 ani. A fost drogată, răpită și violată timp de o lună. Totul s-a întâmplat în urma unei petreceri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si