De mai bine de un an de zile, Anamaria nu mai stie nimic despre fiica ei, in varsta de 5 ani, care a fost rapita de tatal ei egiptean.

Barbatul refuza sa o lase pe femeie sa-si vada fiica.

Anamaria si Yasser Abdel Maguid Awadalla s-au casatorit in 2010 in incinta Ambasadei Romaniei de la Roma. In urma cu 2 ani, cei trei au plecat in Egipt pentru o scurta vacanta. Excursia insa s-a transformat in sedere definitiva in orasul Kafr El Dawar. De atunci a inceput si cosmarul romancei, scrie adevarul.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Egipteanul s-a transformat dintr-un tata grijuliu si un sot iubitor intr-un adevarat monstru. Nemaiputand sa indure bataile si umilintele, Anamaria a vrut sa fuga din Egipt cu fetita ei. Barbatul insa a aflat si a rapit-o pe cea mica, iar acum mama nu mai are voie sa o vada.

In plus, Anamaria a fost si data afara din casa.

Ea a facut nenumarate plangeri la politie, dar inca nu stie nimic despre fiica ei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si