Dinu Maxer este extrem de îndurerat, după ce vestea morții artistei Rona Hartner. Cei doi se cunoșteau încă din adolescență și aveau împreună amintiri de suflet ce nu vor fi uitate niciodată.

Rona Hartner era nașa de botez a fratelui mai mic al lui Dinu Maxer

De altfel, marea actriță ar fi fost și cea care a crezut încă de la început în talentului muzical al lui Dinu Maxer, lucru care l-a emoționat din prima clipă.

Din păcate, Rona Hartner nu a mai reușit și de această dată să înfrunte boala, chiar dacă întotdeauna a avut o atitudine pozitivă și respecta întru totul ceea ce spuneau medicii. Artista a încetat din viață pe data de 23 noiembrie, la vârsta de doar 50 de ani, după lungi suferințe cu cancerul.

”Mi-a plâns sufletul! Vestea că Rona Hartner a plecat printre îngeri m-a șocat! Reușise de atâtea ori sa păcălească boala...Ne cunoșteam din adolescență...Părinții noștri au fost prieteni apropiați...petreceri împreună...a fost nașa fratelui meu mic...pozele sunt de la ziua mea de 14 ani sărbătorită la Rona acasă...cea de-a doua de la o aniversare a Rindei... A fost prima care a crezut în talentul meu de pianist...împreună în anii de liceu (fiindcă era născută în același an cu mine) am participat la "Cântarea României" (ea solistă...iar eu am acompaniat-o la orgă) fiind jurizați chiar de Mihaela Runceanu”,

a povestit Dinu Maxer.

Rona Hartner regretată

Rona Hartner a creat o durere imensă în sufletul lui Dinu Maxer.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Rona Hartner vorbea despre moarte cu zâmbetul pe buze. Ce a transmis actrița în ultimul mesaj video

Rona Hartner, un model pentru artiștii din România

De asemenea, acesta a mai spus că Rona l-a recomandat ca și clăpar. Întotdeauna artista ar fi fost ca un model pentru el, deoarece era extrem de talentată și specială.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

”Anii au trecut și m-a recomandat ca și clăpar într-o trupă de tineri talentați cu care am înregistrat prima piesa rock progresiv în 1993 și astfel am pornit în acest frumos drum muzical! Iată că pot spune ca a fost și "nașa" mea muzicală! Eram impresionat de vocea ei de mic...ulterior m-a făcut mândru când a început să câștige premii internaționale ca și actriță! Ne-am întâlnit deseori în showbiz dar și la zile de naștere. Nu am ratat ultima ei zi de naștere...sărbătorită anul acesta când a schimbat prefixul...ca și mine...50 de ani! Îmi plânge sufletul....si nu pot sa zic decât ca îi mulțumesc lui Dumnezeu că a făcut parte din viața mea! A fost o prietenă unică... specială... zăpăcită... talentată.... sufletistă!”, a mai scris Dinu Maxer pe pagina sa de Facebook.

Rona Hartner cancer

Rona Hartner a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de doar 50 de ani.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Unde va fi înmormântată Rona Hartner? Artista va fi condusă pe ultimul drum de Ziua Națională a României

În luna octombrie, Rona povestea fanilor săi că s-a vindecat miraculos de cancer, însă, în vara lui 2023, aceasta a primit un verdict dur din partea medicilor, care i-au descoperit cancerul la plămâni și creier în fază terminală.

Chiar și așa, Rona nu s-a dat bătută și cu zâmbetul pe buze a plecat în Franța pentru a se trata.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Începând de miercuri, 29 noiembrie, cei care vor să își ia bun rămas de la Rona Hartner o pot face la capela Cimitirului Bellu din București. Regretata artistă va fi înmormântată pe data de 1 decembrie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si