Dupa moartea lui Dinu Patriciu, din august 2014, mostenitorii sai se bat in instanta pentru averea de aproximativ 250 de milioane de euro lasata de omul de afaceri. Cea mai nemultumita este Dana, ultima sotie a lui Patriciu, cu care acesta se afla in divort, care a dezmostenit-o si nu i-a lasat nimic, in testament specificand ca le ofera 82,5% din avere fiicelor sale, Ana si Maria, 5% Sabinei, fosta sotie, si 12,5% lui Melanie Chen, partenera de viata si de afaceri din ultima perioada a existentei sale.

Disperarea cu care Dana Patriciu se judeca in tribunal cu mostenitorii fostului ei sot ar putea fi explicata si prin faptul ca aceasta nu o duce foarte bine in afaceri. Ea detine o firma care activeaza in domeniul proiectarii si antreprizei de constructii, pe care a infiintat-o in 2001, dar rezultatele financiare nu sunt incurajatoare.
Astfel, firma a fost doar pe pierdere in ultimii 4 ani, deficitul total fiind de 5,9 milioane de lei, adica aproximativ 1,3 milioane de euro. In februarie 2012, presa economica relata ca firma Danei Patriciu a cerut insolventa unui retailer detinut de Dinu Patriciu pentru o datorie de aproximativ 1 milion de euro, stransa in urma serviciilor prestate.

 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si