Decizia a fost luată după ce număr de cazuri a explodat, iar ambulanța făcea cu greu față solicitărilor de testare la domiciliu. 

Citeste si: Alexandru Rafila a anunțat că nu ar refuza funcția de ministru al Sănătății: „Dacă aș spune nu, ar fi o fugă de responsabilitate”

Programare telefonică sau programare online

DSP București pune la dispoziția cetățenilor două variante de a se programă pentru testarea Covid: apel la numărul de telefon 021/9462 sau online, prin completarea unui formular la adresa dspb.ro/formular-programare-test-covid-19. Testările se fac prin intermediul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, cu personal special pentru astfel de testări.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Testele PCR sau cele rapide sunt gratuite pentru cei care prezinta simptome de Coronavirus.

Citeste si: Spitalul De Boli Infecțioase Constanța ar putea fi redeschis parțial după incendiul devastator în care șapte oameni și-au pierdut viața.

În ultimele solicitările pentru a testa la domiciliu au crescut, iar persoanele care se îngrijesc de la 112 pentru a fi testați așteptau și câteva zile până la venirea unui echipaj de ambulanță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si