Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Director de fast-food din Brașov, "pește" pentru fetele care îi trimiteau CV-ul. A fost arestat pentru 30 de zile

Un bărbat de 33 de ani din Brașov, director de resurse umane la un lanț cunoscut de fast-food cu activitate în toată țara, este acuzat că și-a folosit poziția pentru a racola fete în vederea prostituării. Tinerele, care provin din comune limitrofe ale Brașovului, erau ademenite cu un loc de muncă la fast-food, pentru ca apoi să le ceară să facă bani din servicii sexuale.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Biroul de Combatere a Crimei Organizate Brașov efectuează cercetări în cazul unui bărbat care se ocupa de resurse umane la o multinațională care deține magazine de tip fast-food la nivel național. Bărbatul este suspectat că racola tinere, inclusiv minore, în momentul în care veneau la interviul de angajare și li se propunea unora dintre ele să se prostitueze.

Citeste si: Margherita de la Clejani este implicată în scandalul cu Micutzu. De partea cui este fiica Clejanilor

Bărbatul racola fete din familii sărace, iar după ce le selecta CV-urile le plasa pentru servicii sexuale, în loc să le angajeze.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Individul a câștigat bani de pe urma a cinci fete, minore și majore, din comune limitrofe Brașovului. Tinerele locuiau în apartamente închiriate în regim hotelier, iar banii pe care îi obtințeau din prostituție îi împărțeau cu directorul proxenet.

Citeste si: Un proxenet a fost înjunghiat de clientul escortei sale. Individul nu a dorit să plătească serviciile oferite de femeie

Acuzaţiile aduse de procurorii de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Organizate şi Terorism sunt grave: trei infracţiuni de trafic de minori şi o altă infracţiune de trafic de persoane pentru care riscă să îşi petreacă ani buni în spatele gratiilor.

Trafic de minori și trafic de persoane

Acuzaţiile aduse de procurorii de la Direcţia de Investigare a Criminalităţii Organizate şi Terorism sunt grave: trei infracţiuni de trafic de minori şi o altă infracţiune de trafic de persoane pentru care riscă să îşi petreacă ani buni în spatele gratiilor.

Arestat pentru 30 de zile

Curtea de Apel Brașov a admis solicitarea de arestare preventivă a bărbatului, la începutul acestei luni.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de DIICOT – Serviciul Teritorial Braşov în dosarul de urmărire penal nr. 71/D/P/2021 cu privire la inculpatul C.N.A. În baza art. 223 alin. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului C.N.A. pe o durată de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului. Dispune emiterea mandatului de arestare pe numele inculpatului”, se precizează în decizia instanței prezentate de News Brasov.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI