"Eu cand beau suta la suta, pe mine ma cheama Ilie Gherghes. Doina, am o rugaminte la tine. Ma iubesti sau nu?  Vreau sa beau un coniac, o tarie.... As vrea sa beau o tarie a mea...Vreau sa beau in coniac in care beau".

Cu alcoolul in minte, si la propriu si la figurat, acest director de Muzeu, si-a transformat propriul birou in crasma in toata regula. Abia se mai tine pe picioare, pe scaunul de sef.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro



"In momentul de fata sunt in concediu medical. Si am venit sa-mi semnati o hartie pe care dvs nu sunteti in stare sa mi-o semnati. Eh, lasa, Doina, nu vorbi prostii. Mi-o semnati? Da, ti-o semnez ce vrei tu"

Directorul, care-si primeste leafa de la stat luna de luna, a fost filmat in stare de ebrietate in urma cu cateva zile, la ora 3 dupa amiaza.
Contabila lui este cea care l-a prins in fapt.

"Cu prietenii dumneavoastra aici la masa, v-ati permis in timpul serviciului sa beti?  Eu stiu ca legea-i pentru toti. Asa este, doamna contabila. De ce nu mi-ati spus inainte de asta?"

ILIE GHERHES, director muzeul etnografie MM: Am incheiat un protocol cu primaria Giulesti. Ca intre oameni, spiritul sarbatorilor, au baut, si am baut si eu.

Contactat telefonic de reporterii Kanal D, Ilie Gherhes a recunoscut ca a gresit, dar spune ca filmarea a fost o razbunare.


"Joi a fost, am baut, n-a fost chiar asa, acum imaginile, habar n-am. Contabila e suparata pe mine pentru ca i-am scos in evidenta niste magarii".

Chiar daca nu se teme de nimic, directorul interimar al muzeului etnografic ar putea fi sanctionat. Deocamdata, reprezetantii prefecturii Maramures, de care apartine, nu au luat vreo masura.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si