Close sidebar
Close sidebar

Director de Muzeu, filmat in stare de ebrietate la birou: "Doina, am o rugaminte la tine. Ma iubesti sau nu?". Barbatul spune ca filmarea a fost o razbunare

Scene de-a dreptul scandaloase au fost filmate in biroul unui director interimar al unei institutii a statului. Barbatul, desi era inca in timpul programului era in vadita stare de ebrietate si de abia se mai tinea pe scaunul de director. Cum a fost filmat barbatul, va aratam imediat. ##VIDEO42745##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Eu cand beau suta la suta, pe mine ma cheama Ilie Gherghes. Doina, am o rugaminte la tine. Ma iubesti sau nu?  Vreau sa beau un coniac, o tarie.... As vrea sa beau o tarie a mea...Vreau sa beau in coniac in care beau".

Cu alcoolul in minte, si la propriu si la figurat, acest director de Muzeu, si-a transformat propriul birou in crasma in toata regula. Abia se mai tine pe picioare, pe scaunul de sef.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro



"In momentul de fata sunt in concediu medical. Si am venit sa-mi semnati o hartie pe care dvs nu sunteti in stare sa mi-o semnati. Eh, lasa, Doina, nu vorbi prostii. Mi-o semnati? Da, ti-o semnez ce vrei tu"

Directorul, care-si primeste leafa de la stat luna de luna, a fost filmat in stare de ebrietate in urma cu cateva zile, la ora 3 dupa amiaza.
Contabila lui este cea care l-a prins in fapt.

"Cu prietenii dumneavoastra aici la masa, v-ati permis in timpul serviciului sa beti?  Eu stiu ca legea-i pentru toti. Asa este, doamna contabila. De ce nu mi-ati spus inainte de asta?"

ILIE GHERHES, director muzeul etnografie MM: Am incheiat un protocol cu primaria Giulesti. Ca intre oameni, spiritul sarbatorilor, au baut, si am baut si eu.

Contactat telefonic de reporterii Kanal D, Ilie Gherhes a recunoscut ca a gresit, dar spune ca filmarea a fost o razbunare.


"Joi a fost, am baut, n-a fost chiar asa, acum imaginile, habar n-am. Contabila e suparata pe mine pentru ca i-am scos in evidenta niste magarii".

Chiar daca nu se teme de nimic, directorul interimar al muzeului etnografic ar putea fi sanctionat. Deocamdata, reprezetantii prefecturii Maramures, de care apartine, nu au luat vreo masura.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI