L-au prins politistii cu aburii alcoolului pe Dan Idolu, consilier la primarie si directorul aeroportului international Timisoara. Pe cat e de clar etilotestul, pe atat e el de revoltat.

"Le-am spus, categoric din moment ce nu am consumat alcool. Sa ma lase peste 5 minute sa revin cu testul pentru a se elibera acei vapori de la solutie", spune Dan Idolu.

Directorului ii mirosea gura, nu a micsunele ci a alcool.

Dar pentru asta el are o explicatie: „Circulam cu o viteza mica pe o strada din Timisoara si tocmai ce oprisem pentru a scuipa. Am o recomandare de la medicul stomatolog sa-mi clatesc gura cu apa de gura”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Concentrat probabil la activitate, n-a vazut ochiul vigilent al legii.

"Am scuipat acel produs fara sa magandesc ca e o masina a politiei in spatele meu. Care mi-a socilcitat sa fac testul etilotest sau cum ii spune. Nu au vrut si atunci am insistat sa fac proba de sange pentru a demonstra ca nu am consumat niciun gram de alcool", spune consilierul.

"Problema este ca este in weekend si probele de sange pe care le-am luat acum pot fi analizate la IML doar luni. Pentru ca altfel s-ar incheia subiectul”, mai spune acesta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si