Close sidebar
Close sidebar

Directorul aeroportului din Timisoara a prins baut la volan, insa el are o alta explicatie: "E apa de gura"

L-a dat de gol mirosul pe directorul aeroportului international din Timisoara. Aburii s-au dovedit a fi de alcool in aparatul etilotest, dar el a dat vina pe... apa de gura. ##VIDEO19350##

,


DISTRIBUIE
acest articol

L-au prins politistii cu aburii alcoolului pe Dan Idolu, consilier la primarie si directorul aeroportului international Timisoara. Pe cat e de clar etilotestul, pe atat e el de revoltat.

"Le-am spus, categoric din moment ce nu am consumat alcool. Sa ma lase peste 5 minute sa revin cu testul pentru a se elibera acei vapori de la solutie", spune Dan Idolu.

Directorului ii mirosea gura, nu a micsunele ci a alcool. Dar pentru asta el are o explicatie: „Circulam cu o viteza mica pe o strada din Timisoara si tocmai ce oprisem pentru a scuipa. Am o recomandare de la medicul stomatolog sa-mi clatesc gura cu apa de gura”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Concentrat probabil la activitate, n-a vazut ochiul vigilent al legii.

"Am scuipat acel produs fara sa magandesc ca e o masina a politiei in spatele meu. Care mi-a socilcitat sa fac testul etilotest sau cum ii spune.

Nu au vrut si atunci am insistat sa fac proba de sange pentru a demonstra ca nu am consumat niciun gram de alcool", spune consilierul.

"Problema este ca este in weekend si probele de sange pe care le-am luat acum pot fi analizate la IML doar luni. Pentru ca altfel s-ar incheia subiectul”, mai spune acesta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI