„Directorul Casei de Cultură a Studenților din Pitești este acuzat că și-ar fi violat una dintre elevele pe care le antrena la dans sportiv. Totul a ieșit la iveală după ce soția bărbatului, geloasă, a bătut-o pe adolescentă. Vă avertizez că urmează informații cu un puternic impact emoțional.”, a spus Christian Sabbagh.

Acesta este Daniel Ionescu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Pitești și antrenor de dans, membru al Federației Române de Dans Sportiv.

Dacă până ieri, singura grijă a lui Daniel era să se unduiască în fața cursanților, astăzi el a fost încătușat pentru o acuzație extrem de gravă, ar fi violat o minoră.

Citește și: VIDEO Un scandal șocant se petrece în cazul unor AirBnb-uri, închiriate de pe o platformă celebră. Oamenii acuză că au fost filmați în diferite ipostaze.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede- wowbiz.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

Anchetatorii spun că profesorul de dans ar fi întreținut relații sexuale cu eleva lui mai bine de cinci luni. Potrivit unor surse, cei doi s-ar fi cunoscut și întâlnit de-a lungul timpului în sala de antrenament. Mai exact, anchetatorii nu ar fi aflat niciodată despre această poveste dacă nu ar fi fost nevasta antrenorului de dans.

Femeia a auzit că soțul o înșela, așa că a căutat-o pe eleva de 16 ani. Orbită de furie și gelozie, soția lui Daniel Ionescu ar fi bătut-o măr pe minoră.

Speriată și umilită, adolescentă a mers la poliție și a depus plângere pentru lovire. Când au început să investigheze în profunzime, polițiștii au aflat despre faptul că directorul, în vârstă de 43 de ani, întreținea relații sexuale cu minora.

„Șefu a făcut... Nu... De ce? Nu, vă rog, nu, e o glumă! Eu trebuia să merg la muncă cu el!”, „Este un prieten vechi de familie, a fost cu tata în liceu, sunt niște oameni foarte drăguți și ea, și el. Au 3 copii împreună, sunt super drăguți. Am avut o relație foarte bună cu amândoi, îmi sunt șefi.”, „N-ma cuvinte. Sincer, fată fiind, micuță, naivă, a cedat, dar el, bărbat în toată firea, trebuia să se gândească că și el, la rândul lui, poate va avea o fată, și daca fata lui va păți așa ceva... A cedat, că bărbații ncearcă, dar să încerce la femei de vârsta lui.”, „Mi se pare wow, fix ca în filme!”, a u spus unii dintre elevii/cunoștințele profesorului de dans.

Potrivit noilor prevederi legislative, întrucât diferența de vârstă dintre cei doi este mai mare de cinci ani, fapta este considerată viol asupra unui minor.

Citeste si: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: Din închisoare la o emisiune tv, cu brățară electronică la picior. Povestea incredibilă a infractoarei de origine rusă- antena3.ro

Acum, directorul Casei de Cultură a Studenților din Pitești riscă de la 7 la 12 ani de închisoare pentru faptele comise.

Citește și: VIDEO Câți minori a abuzat „antrenorul de genii”? Au fost făcute percheziții în apartamentul în care locuia profesorul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si