Barbatul mergea spre o spalatorie situata la aproape 200 de metri de locuinta sa din Pitesti, cand un barbat de la spalatorie l-a vazut sangerand.

"Vorbea la telefon. Am vazut ca sangereaza la umar. I-am dat camaşa jos şi l-am pansat pana a venit Salvarea. A spus (soţia mea- n.r.)", a declarat un barbat de la spalatorie care l-a ajutat pe director, potrivit Mediafax.

Angajatii spalatoriei au chgemat ambulanta, iar barbatul a fost transportat la Spitalul Judetean Ploiesti. El are o rana adanca in zona omoplatului drept.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Mai multe echipaje ale IPJ Argeş au ajuns pe Calea Craiovei din Piteşti, acolo unde s-a primit o solicitare pentru un barbat înjunghiat. A fost solicita o ambulanţa care l-a transportat pe barbat la spital. Se fac cercetari pentru stabilirea situaţiei de fapt", a declarat  purtatorul de cuvant al IPJ Argeş, Madalin Zamfir.

Din fericire, rana nu i-a pus viata in pericol cetateanului francez.

Va fi externat dupa ce va mai fi o data controlat de catre medici.

Sotia directorului a fost dusa la auderi, ea fiind principalul suspect. Potrivit unor surse din cadrul ancheteai, ea ar fi fost beata.

In timp ce barbatul, director al unei companii internationale, cu sucursala si in Pitesti, era transportat la spital, politistii incercau sa afle ce s-a intamplat. Sotia victimei statea asezata pe scarile casei si parea traumatizata.

Dupa cateva minute de dialog cu ofiterii, a fost dusa in masina politiei si apoi la sectie, pentru audieri.

"Ma agreseaza! Priviti! Asta nu se vede. Asta v-a facut sotul dvs? Da", spune femeia.

Compania pentru care lucreaza francezul a fost implicata recent intr-un urias scandal, dupa ce hackerii au reusit sa fure 40 de milioane de euro. Ei au reusit sa insele chiar un director al sucursale din Bistrita. Problematic este ca suspectii ar fi avut ponturi din interior, pentru ca ar fi clonat mail-uri reale prin care erau cerute diferite sume, in numele conducerii de la centru. Cu alte cuvinte, ar fi stiut cand urmau sa fie facute anumite plati, dar modificau conturile in care se faceau viramentele.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si