Close sidebar
Close sidebar

Directorul de la liceul unde a fost confirmat un caz de TBC i-a invitat pe parinti in toaletele institutiei. Ce au gasit acolo

Poftiti in grupurile sanitare! A fost invitatia directorului liceului Marin Preda, in care medicii au confirmat diagnosticul de tuberculoza pentru cel putin un angajat al scolii. Revoltati de lipsa de comunicare, dar si de mizeria din toalete, parintii au cerut insistent sa intre in scoala. Iata ce au gasit!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

-Mai cerem si noi o deratizare, domnule director? A fost facuta sambata si duminica, uitati-va si pe site de cine a fost facuta. E dat si numele cui a facut si cu ce substanta a facut.

-Acestea nu se pot curata mai mult, domnule director? Ce sa fie? Sa fie curate mai mult. Nu se pot curata mai mult? Asta zic. Asta nu se curata, domnule director? Uitati, eu dau cu mana si se ia.

Ingrijorati peste masura de igienizarea indoielnica a grupurilor sanitare din scoala, parintii au cerut directorului sa le permita accesul inauntru. Dupa o ora de discutii, seful unitatii de invatamant a acceptat.

"S-a vazut cam acelasi lucru. Fetita mea e obisnuita, daca are nevoie, sa faca acasa, dupa ce termina orele pentru ca sunt intr-o stare deplorabila"

Citeste si: Gabriel Vasiliu, prezent la înmormântarea soției lui! Fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a obținut o permisie de o zi: „Și-a dorit mult să o vadă pentru ultima oară”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, ”drumul printre nori”- antena3.ro

-Haideti sa vedem daca e adevarat?

-Ce sa vedem? Pai, acum ne aratati? Trebuia sa vedem acum doua saptamani ce era la toalete.

- Haideti sa vedeti dumneavoastra! La alegere!

-Avem o toaleta de prezentare, am inteles. Maximum doua, am inteles. Ne arata toaleta profesorilor.

"Ei au declarat ca sunt doar 12 cazuri de copii pe tratamentul de profilaxie, dar eu, personal, cunosc vreo 7. Mi-e greu sa cred ca din 1500 sunt doar 12"

Am deocamdata mari dubii cu privire la veridicitatea lor.

Desi au primit astazi documente oficiale si de la Administratia Scolilor si de la Institutul Marius Nasta, parintii sunt in continuare ingrijorati pentru sanatatea copiilor lor. Nu toate cadrele didactice si nedidactice au fost testate.

"Ni se precizeaza ca din cei 110 adulti si-au facut testarile doar 95 si ca celorlalti incepand cu 1 martie li se interzice accesul in aceasta institutie"
Azi dimineata niciun parinte nu a fost lasat sa intre in curtea scolii.

.La o zi dupa ce oficial s-a inceiat testarea tuturor elevilor liceului Marin Preda, a aparut un anunt prin care parintilor li se interzice sa intre in incinta scolii. Unii parinri spun ca au fost imbranciti dimineata, cand au venit sa-si aduca copiii la scoala.

In prezent, trei elevi sunt spitalizati si alti 12 sunt pe tratament profilactic. Despre cei 10 copii, carora IDR-ul le-a iesit marit, medicii spun ca ar fi vorba despre o reactie alergica.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI