Marcel Nicolescu, directorul ELCEN, a făcut o propunere către Distrigaz şi în două ore aşteaptă un răspuns. Dacă nu-l va primi, toată Capitala rămâne sâmbătă, de la ora 06:00, fără apă caldă a declarat Nicolescu la Antena 3.
Acesta a precizat ca nu numai o parte din Capitala va fi afectata de aceasta masura, ci tot Bucurestiul.
Joi, ELCEN a anuntat ca i-au fost blocate conturile bancare de executorul judecatoresc mandatat de catre seful Distrigaz Sud Retele, Dan Pantilie, ceea ce insemna ca sambata bucurestenii ar putea ramane fara apa calda.

Marcel Nicolescu, directorul ELCEN, a făcut o propunere către Distrigaz şi în două ore aşteaptă un răspuns. "Dacă nu-l va primi, toată Capitala rămâne sâmbătă, de la ora 06:00, fără apă caldă" a declarat Nicolescu la Antena 3.

Acesta a precizat ca nu numai o parte din Capitala va fi afectata de aceasta masura, ci tot Bucurestiul. Joi, ELCEN a anuntat ca i-au fost blocate conturile bancare de executorul judecatoresc mandatat de catre seful Distrigaz Sud Retele, Dan Pantilie, ceea ce insemna ca sambata bucurestenii ar putea ramane fara apa calda.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si