„Este destul de prematur să vă spun ce s-a întâmplat. Nu l-am putut gara, din cauza condițiilor meteo. Trebuia garat afară.(...) Nu l-am putut gara afară din cauza gheții. Acum este în zona vestiarelor. Am difuzat toate informațiile și se desfășoară operațiunile.(...) S-ar putera să fie o manevră greșită.(...) Mecanicul prezenta o contuzie și preventiv a fost dus la Baltasar.(...) ISU a ajuns foarte repede și s-a ajuns la concluzia să fie transport la spital.

Nu știu (cât experiență are mecanicul de locomotivă- n.red.), dar toți mecanicii de locomotivă sunt cu experiență. Nu știu (cât le va relua să repună trenul în circulație- n.red.). Circulația este normală”, a afirmat Dumitru Șodolescu, directorul general al Metrorex, sâmbătă, într-o intervenție la Antena 3.

Citeste si: Panică la metrou! Un tren a sărit de pe șine la stația Berceni

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, Metrorex a informat că, sâmbătă, o locomotivă, care conducea un tren de metrou în depoul Berceni, s-a lovit de un parapete, într-o activitate de manevrare.

Trenul nu circula cu călători și nu a fost pusă în pericol siguranța circulației.

Pentru a stabili cauzele producerii evenimentului, se va declanșa o anchetă.

„Circulația trenurilor de metrou se desfășoară conform graficului”, au mai subliniat reprezentanții Metrorex, scrie Mediafax.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si