Potrivit unor surse, directorul medical al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Dorin Ionescu, a fost demis, în urma verificărilor pe care Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii le-a făcut la unitatea medicală.

Citeste si: Echipa medicală s-a întors din Italia. Papa Francisc a făcut o donație pentru România

Potrivit Libertatea, personalul Secţiei Nefrologie a acuzat directoul medical că nu le-a oferit ecipamente de protecţie, fiind puşi în pericol de infectare cu noul coronavirus, potrivit news.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

De asemenea, directorul medical s-ar fi opus testării unui pacient cu simptome de coronavirus, adus de la Clinica de dializă Diaverum.

Citeste si: Nelu Tătaru anunță stimulent de 2500 de lei pentru personalul medical

Medicul Dorin Ionescu va activa în continuare în cadrul spitalului, pe secţia Nefrologie.

În 22 martie, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Adriana Nica, a fost suspendat din funcţie pentru deficienţe de management şi pentru că nu a decis măsurile necesare şi suficiente pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus în rândul pacienţilor şi al personalului medical.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si