Femeia a publicat în presă o înregistrare audio în care este forţată să renunţe şi să „uite” acest conflict. Înregistrarea arată cum victima „este presată să semneze un document prin care ar accepta muşamalizarea incidentului”. Femeii i se spune că nu va fi crezută de nimeni, că „intră într-un război pe care nu-l poate câştiga în faţa unui director cu influenţă în Administraţia Naţională a Penitenciarelor”. De asemenea, ea este avertizată că „va distruge liniştea colegilor săi” şi că cel mai bine ar fi să uite incidentul. 

Femeia spune că a fost agresată de mai multe ori

Femeia reclamă că a fost agresată fizic de către şeful ei. Ea chiar are un certificat medico-legal care confirmă urmele agresiunii, după ce medicul instituţiei a întocmit un raport în care a recomandat o expertiză medico-legală. 

De asemenea, femeia susţine că atacul violent al şefului nu a apărut din senin şi nici nu a fost un caz izolat.

Citeste si: Mai mulți șefi de poliție din România sunt anchetați. Oamenii legii s-au dus la cumpărături și în vacanțe cu mașina de poliție

După apariţia în presă a acestei inregistrări, Penitenciarul Baia Mare a transmis un punct de vedere cu privire la acest scandal.

În comunicat se transmite că angajata respectivă „nu este victima niciunui act ilegal sau imoral, ci doar un angajat public lipsit de profesionalism şi etică”.

Angajat care „speculează ilicit interesul legal şi general al mass-mediei, cu scopul vădit de a obţine, în interes personal, îndepărtarea conducătorului unei instituţii publice”.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat a fost filmat în timp ce înota în fântâna arteziană din Pitești

De asemenea, se acuză faptul că înregistrările audio ar fi fost trunchiate, contextualizate şi compilate cu scopul de a induce în eroare şi denatura adevarul. 

Directorul Penitenciarului a fost demis

Administraţia Naţională a Penitenciarelor(ANP), a făcut controale după ce angajata l-a acuzat pe manager de agresiune. În urma controlului, directorul Penitenciarului Baia Mare, a fost revocat din funcţie. 

Citeste si: Tragedie în Ialomița: o persoană și-a pierdut viața într-un accident, iar alte șase sunt rănite. Printre victime se numără și trei copii

”În urma finalizării verificărilor dispuse la Penitenciarul Baia Mare, conducerea Ministerului Justiţiei a luat act de confirmarea unor deficienţe pe linia activităţii manageriale a directorului de unitate şi a luat, în data de 22.08.2022, măsura revocării din funcţia de conducere a acestuia, conform legislaţiei în vigoare”, a transmis Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: ANM a emis o nouă avertizare meteo de ploi abundente. Un Cod galben de caniculă a fost emis pentru nouă județe- HARTA

Conform Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Chiş este acuzat de purtare abuzivă în formă continuată, folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual în formă continuată şi şantaj.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si