Doniga era unul dintre cei mai apreciati medici buzoieni, avea 63 de ani si lucra la Spitalul si la Policlinica CFR de peste 30 de ani.
Marti, in jurul orei 16,00, in timp ce se afla la cumparaturi intr-un centru comercial din Ploiesti, medicului i s-a facut rau. Personalul de pe ambulanta nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata, dr.
Doniga fiind rapus de un infarct.
Trupul medicului Emilian Doniga va fi adus astazi la Buzau, urmând a fi depus, pentru o perioada, si la Spitalul CFR.

Doniga era unul dintre cei mai apreciati medici buzoieni, avea 63 de ani si lucra la Spitalul si la Policlinica CFR de peste 30 de ani.Marti, in jurul orei 16,00, in timp ce se afla la cumparaturi intr-un centru comercial din Ploiesti, medicului i s-a facut rau.

Personalul de pe ambulanta nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata, dr. Doniga fiind rapus de un infarct.Trupul medicului Emilian Doniga va fi adus astazi la Buzau, urmand a fi depus, pentru o perioada, si la Spitalul CFR scrie opiniabuzau.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si