Close sidebar
Close sidebar

Directorul Policlinicii CFR Buzau, mort intr-un mall din Ploiesti

Directorul Policlinicii din cadrul Spitalului CFR Buzau, medicul internist Emilian Doniga, a murit marti dupa-amiaza, intr-un mall din Ploiesti, in urma unei afectiuni cardiace.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doniga era unul dintre cei mai apreciati medici buzoieni, avea 63 de ani si lucra la Spitalul si la Policlinica CFR de peste 30 de ani.
Marti, in jurul orei 16,00, in timp ce se afla la cumparaturi intr-un centru comercial din Ploiesti, medicului i s-a facut rau. Personalul de pe ambulanta nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata, dr. Doniga fiind rapus de un infarct.
Trupul medicului Emilian Doniga va fi adus astazi la Buzau, urmând a fi depus, pentru o perioada, si la Spitalul CFR.

Doniga era unul dintre cei mai apreciati medici buzoieni, avea 63 de ani si lucra la Spitalul si la Policlinica CFR de peste 30 de ani.Marti, in jurul orei 16,00, in timp ce se afla la cumparaturi intr-un centru comercial din Ploiesti, medicului i s-a facut rau.

Personalul de pe ambulanta nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viata, dr. Doniga fiind rapus de un infarct.Trupul medicului Emilian Doniga va fi adus astazi la Buzau, urmand a fi depus, pentru o perioada, si la Spitalul CFR scrie opiniabuzau.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI