Bărbatul care a fugit din Spitalul Bagdasar Arseni a petrecut șase ore în libertate. Individul a fost condamnat pentru 11 tâlhării și a fost condamnat la 23 de ani și 10 luni de închisoare.

Agenții care trebuiau să asigure paza deținutului în spital vor fi cercetați disciplinar și riscă să fie dați afară.

Citeste si: Un evadat în vârstă de 21 de ani a fost împușcat de polițiștii belgieni

Potrivit ANP, la Penitenciarul Rahova s-a luat decizia de înaintare către ministrul justiției a propunerii de încetare a împuternicirii din funcția de conducere a directorului unității și a directorului adjunct siguranța deținerii și regim penitenciar și sesizarea Comisiei de Disciplină, conform legii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Deținutul care a fugit de la Spitalul Bagdasar Arseni a fost găsit în zona Pieței Matache

Deținutul a fost găsit după șase ore, în zona Pieței Matache

Deținutul fugit din Spitalul Bagdasar Arseni a fost găsit în zona Pieței Matache, din Capitală.

Adrian Constantin Dincă, în vârstă de 32 de ani, este considerat deosebit de periculos, fiind condamnat la 23 de ani şi 10 luni pentru tâlhărie calificată.  

Citeste si: Un tată și-a omorât fiica de 19 ani. Omul a spulberat-o cu mașina: „Avea o inimă de aur”

Penitenciarul Rahova a anunțat că, miercuri dimineață, că deținutul Adrian Constantin Dincă, de 32 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă de 23 de ani și 10 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată, a părăsit Spitalul „Bagdasar Arseni” din București.

Citeste si:  Doi români urmăriţi internaţional de autorităţile din Franţa şi Belgia, prinşi în judeţul Bihor. Ei sunt acuzați de trafic de migranți

„Pacientul-detinut D.A.C., 32 de ani, a fost internat în data de 09.05.2022 cu diagnosticul:  sechele posttraumatice mână și antebraț  drept. Paralizie joasă nerv ulnar. Retracție în grifă deget V mână dreaptă. A fost operat în 10.05.2022.”,  se arată într-un comunicat al Spitalului „Bagdasar Arseni”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si