Directorul unui liceu din Galati, prins cand incerca sa convinga o eleva sa intretina relatii intime cu el
Marin Coman (82 de ani), un profesor de matematica respectat din Galati si fondator al unui liceu particular, a fost pus sub inculpare intr-un dosar de trafic de persoane si trafic de minori. Dascalul este judecat pentru trafic de influenta, procurorii DIICOT acuzandu-l ca i-a sugerat unei eleve sa faca sex cu el ca sa o treaca clasa.
in prezent, el este director al Liceului particular „Marin Coman“. Profesorul Marin Coman a intrat in colimatorul procurorilor DIICOT Galati dupa ce a fost reclamat de o eleva de la liceul care ii poarta numele ca i-a cerut favoruri sexuale ca sa poata promova clasa. „Marin Coman a pretins direct si pentru sine lui P.V.P, eleva la Liceul «Marin Coman», sa intretina lunar raporturi sexuale, promitandu-i in schimb ca isi va exercita influenta pentru a-i determina pe profesori sa o treaca la disciplinele studiate de ea, dar si sa o scuteasca de plata taxelor scolare“, au precizat in rechizitoriu procurorii DIICOT. Dascalul a impresionat in domeniul pedagogic. si-a inceput cariera la scoala Nr. 2 din Galati, ca profesor de Matematica, si a predat apoi la Liceul „Vasile Alecsandri“. in 1975, a fost numit in functia de director al Liceului de Marina din Galati, unde a activat timp de 12 ani, fiind si autorul mai multor articole stiintifice publicate in carti si reviste de profil. in 1998, a infiintat Liceul Particular „Marin Coman“, ocupand postul de director.
Institutia de invatamant a avut inregistrati la un moment dat si 1.000 de elevi.

Dascalul este judecat pentru trafic de influenta, procurorii DIICOT acuzandu-l ca i-a sugerat unei eleve sa faca sex cu el ca sa o treaca clasa. in prezent, el este director al Liceului particular „Marin Coman“.

Profesorul Marin Coman a intrat in colimatorul procurorilor DIICOT Galati dupa ce a fost reclamat de o eleva de la liceul care ii poarta numele ca i-a cerut favoruri sexuale ca sa poata promova clasa.

„Marin Coman a pretins direct si pentru sine lui P.V.P, eleva la Liceul «Marin Coman», sa intretina lunar raporturi sexuale, promitandu-i in schimb ca isi va exercita influenta pentru a-i determina pe profesori sa o treaca la disciplinele studiate de ea, dar si sa o scuteasca de plata taxelor scolare“, au precizat in rechizitoriu procurorii DIICOT.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dascalul a impresionat in domeniul pedagogic. si-a inceput cariera la scoala Nr. 2 din Galati, ca profesor de Matematica, si a predat apoi la Liceul „Vasile Alecsandri“.

In 1975, a fost numit in functia de director al Liceului de Marina din Galati, unde a activat timp de 12 ani, fiind si autorul mai multor articole stiintifice publicate in carti si reviste de profil. in 1998, a infiintat Liceul Particular „Marin Coman“, ocupand postul de director. Institutia de invatamant a avut inregistrati la un moment dat si 1.000 de elevi.

Citeste continuarea pe Adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si