Close sidebar
Close sidebar

Discurs năucitor al lui Petre Daea în Parlamentul European! "La noi în țară, cormoranii fac baie în piscine"

Ministrul Agriculturii a sustinut un discurs naucitor in Parlamentul European. Prins in vartejul intrebarilor despre impactul Brexit-ului asupra pescuitului, ministrul Petre Daea a vorbit despre cormoranii care in tara noastra- fac baie in piscine.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu aceasta declaratie, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a provocat stupoare, ieri, la Bruxelles. Intrebat despre situatia piscicola din Romania, oficialul roman aa inceput sa vorbeasca despre cormorani, o specie de pasari care intr-adevar creste in Romania. Pasarea poate fi intalnita vara in Delta Dunarii, dar nimeni nu poate confirma ca se scalda in piscinele oamenilor.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Deja celebra propozitie "In Romania, cormoranii fac baie in piscine" a fost completata de un site autohton de satira si umor scurt si la obiect: "…si pinguinii danseaza in frigidere". (kmkz.ro) Gluma s-a extins atat de mult, incat pe o alta pagina de internet gasim noi posibile completari ale discursului.

"Hipopotamii, la noi, stau pe scaune, in Parlament". (cronicipebune.ro) Iar dintr-o alta analiza aflam cum Daea a folosit "fraze gangavitoare" drept raspuns la intrebarile eurodeputatilor. (newsmaker.ro)

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI