Un bărbat a fost prins sub influența băuturilor alcoolice, după ce a produs mai multe pagube în trafic. Oprit de polițiști, acesta a încercat să scape, oferindu-i agentului mită.

Polițistul nu a acceptat, iar bărbatul a rămas surprins, având în vedere suma pe care era dispus să o ofere. Cum a decurs dialogul dintre agent și șoferul aflat în stare de ebrietate?

Mita pentru a scăpa de sancțiune nu a funcționat

Un bărbat din Alba care a fost oprit în trafic a încercat să mituiască agentul de poliție. Șoferul a fost supus controlului rutier pentru că, în aceeași zi, a produs mai multe pagube în trafic, printre care distrugerea oglinzii unui alt autoturism.

După ce i s-a efectuat etilotestul, rezultatul a indicat o valoare de 0,11 mg/în aerul pur expirat.

Văzând că a fost prins și știind că i se va suspenda dreptul de a conduce, șoferul a încercat să îl mituiască pe agentul de poliție. Spre surprinderea sa, având în vedere sumele pe care era dispus să le ofere, polițiștul a refuzat. 

Dialogul halucinant dintre cei doi relevă uimirea șoferului refuzat, dar și profesionalismul polițistului. Întreaga conversație dintre cei doi a fost înregistrată cu body-cam-ul din dotarea polițistului rutier, relatează alba24.ro.

Șofer: „…îți dau 1000 de euro, șefule!…”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițist: „Bă, tu vrei să-ți fac dosar penal?”

Șofer: „…șefu`, îți dau 100 de milioane, șefule!…”

Polițist: „Bă omule, tu ești bolund (bolnav-n.ns.) la cap?”;

Șofer: „…șefu`, îți dau 100 de milioane!”-

Polițist: „Bă, tu nu încetezi?”

Citește și: Pățanie cu final fericit, în Pitești. Cum a reușit o femeie să primească înapoi geanta cu mii de euro, uitată pe o bancă

În urma încercării de a da mită pentru a scăpa de sancțiune, șoferul prins în stare de ebrietate s-a ales cu o pedeapsă mai dură.

Potrivit  alba24.ro ,e numele acestuia a fost întocmit un dosar penal, iar șoferul a semnat un acord de recunoaștere al vinovăției cu procurorul de caz. 

Bărbatul a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, dar și efectuarea a 60 de zile de muncă în folosul comunității.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si