Au apărut noi dezvăluiri în cazul fostului primar fugar! Niște înregistrări halucinante au fost făcute cu un telefon mobil chiar de denunțătorul lui Cătălin Cherecheș.

Ce a discutat Cătălin Cherecheș cu denunțătorul său?

Cele 47 de înregistrări constituie o probă importantă la dosarul edilului, însă cu toate astea, el neagă aceste acuzații. În apărarea sa, Cătălin Cherecheș a cerut chiar o expertiză în Statele Unite care să ateste faptul că acestea ar fi fost șterse sau adăugite, astfel încât să-l scoată pe el vinovat.

Chiar și așa, rezultatul expertizei a dovedit exact contrariul. 

De asemenea, judecătorii au precizat că una dintre convorbiri, care s-ar fi desfășurat într-un local din Baia Mare, ar fi concludentă, deoarece evidențiază fix relația dintre el și denunțător.  

Cătălin Cherecheș: "Ți-ai vândut sufletul diavolului!" 

Denunțător: "Diavolul?" 

Cătălin Cherecheș: "Eu sunt ăla!" 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Denunțător: "Tu ești? Da, da nu mi l-am vândut" 

Cătălin Cherecheș: "Eu consider că ți l-am cumpărat, așa că nu contează ce crezi tu. Contează ce credem noi Dacă tot ți l-am cumpărat, avem pretenția să-l putem vinde şi mai departe să facem profit". 

Cherecheș denunțător

Denunțătorul lui Cherecheș a făcut publice întregistrările cu el.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce pensii vor fi majorate cu 70% de anul viitor. Șeful Casei de Pensii a prezentat calculul complet

Procedura de extrădare nu poate dura mai mult de 90 de zile

Fostul primar deja și-a exprimat dorința în ceea ce privește extrădarea. Acesta își dorește să își ispășească pedeapsa în Germania, departe de locul unde ar putea fi persecutat politic. Cătălin Cherecheș încă se află în închisoare din apropiere de orașul Augsburg, însă joi, 7 decembrie 2023, el va fi mutat într-o închisoare din München.

Cherecheș denunțător

Înregistrările dintre Cherecheș și denunțător au demonstrat relația dintre cei doi.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Cum arată închisoarea din Germania în care va sta Cătălin Cherecheș. Primele imagini din penitenciarul în care va fi "cazat" fostul primar din Baia Mare, până la extrădare

Cel mult trei luni de zile ar mai putea trage de timp edilul, în baza legislației în vigoare. 

"În situații particulare, atunci când mandatul european de arestare nu poate fi pus în aplicare în acest termen (60 de zile, n.r.), instanța din țara în care fugarul a ajuns- în acest caz, Germania- informează autoritățile judiciare din țara emitentă (România, n.r.) indicând motivele pentru care nu poate respecta termenul de 60 de zile.  Deci, instanța din Germania ne va informa, dacă procedura (de extrădare) nu va putea fi finalizată în 60 de zile.  În acest caz, termenul va putea fi prelungit cu încă 30 de zile. 

Ca atare, în orice situație, procedura, în mod normal, ar putea fi finalizată", a declarat ministrul Justiției, Alina Gorghiu, la Antena 3 CNN.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si