Close sidebar
Close sidebar

Discutie incredibila intre o vedeta de televiziune de la noi si un politist local din Constanta! "Nu va dau voie sa treceti! Daca sunteti terorist?" - Cum a rapuns ea

Festivalul Neversea ce a avut loc in acest final de saptamana la Constanta a adunat mii de oameni la malul marii. Printre ei s-a numarat si o prezentatoare meteo de la un post de televiziune din Romania care a avut parte de o experienta mai putin placuta cu un politist.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ramona Stefania Pauleanu nu a fost lasata de catre un politist local sa isi parcheze masina in parcarea hotelului in care era cazata. Motivu? "Ai putea fi un terorist!". Vedeta TV a povestit toata discutia incredibila avuta cu politistul local pe pagina personala de Facebook. 

"Nu puteti intra pe strada asta pana nu-mi aratati contractul de la hotel!

– Ce sa va arat? Contract?! Nu exista asa ceva. Daca va referiti la chitanta sau factura, n-am. Platesc cazarea cand ajung la hotel. Doar ca nu ma lasati sa ajung la el.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

– Nu ma intereseaza, mergeti pe jos si platiti, va intoarceti cu contractul, eu asa am ordin: pe strada asta intra doar riveranii si cei care au dovada ca stau la un hotel din zona. Daca sunteti un terorist cu o bomba si vreti sa ajungeti mai aproape de multime??!?

– Adevarul e ca un terorist nu si-ar fi permis sa faca o amarata de rezervare la un hotel si sa treaca pe aici.

"Cum, ma, sa dau 900 de lei pe o camera ca sa dau cu bomba? Nu, man, renuntam. Mergem la Cerbul de Aur, e mai ieftin".

Nu mai bine, ca tot suntem in secolul 21, aduceati niste caini politisti sa miroasa, niste specialisti de la pirotehnice, ceva…?!

Cam asta e discutia pe care am avut-o aseara cu un politist local din Constanta pus sa pazeasca intrarea pe o strada apropiata de Neversea.

si cam asta e lupta noastra cu terorismul. Doamne, pazeste-ne!", a scris Ramona Pauleanu, pe o retea de socializare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI