În fiecare zi a concursului, ,Casa Iubirii'', participanții au parte de momente unice, pline de romantism, senzație. De asemenea, au și situații complicate și multe tensiuni. Acestea provin mai mereu din cauza geloziei, sau a orgoliilor puternice pe care le au. Se pare că situația s-a înrăutățit din nou, astfel că Nona și Bianca s-au înfruntat dur.

Care este motivul conflictului dintre cele două concurente?

În ediția de vineri, au fost iscate tensiuni foarte mari între fete. Nona a înfruntat-o pe Bianca, după ce s-a arătat deranjată de afirmațiile dure ale colegei sale. Conflictul a pornit din cauza unei conversații purtate de Andreea Mantea împreună cu Nona și Patrick. Acestea erau referitoare la situația lor din ultimele zile.

În timpul discuției a intervenit și Bianca, pentru a puncta faptul că Patrick este mereu capabil să îi ierte orice lucru pe care îl greșește iubita sa și să arunce sub preș lucrurile rele care se spun despre Nona.

Bianca: Încă una sub covor!

Citește și: Momente dificile pentru Erisa în Casa Iubirii. Erisa, în lacrimi, spune că a fost amenințată de Aisa

Andreea Mantea: Nu înțeleg?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bianca: Păi Patrick a zis că nu înțeleg dar ok, iubirea mea... sub covor!

Nona: Care e treaba, fată? Te deranjează ceva?

Patrick: Eu am băgat sub covor pentru că iubesc cu adevărat și așa mi se pare normal când iubești! Am pretenția și din partea ei dacă vreodată va fi ceva să bage sub covor, să bage!

Andreea Mantea a încercat să remedieze acest conflict

Cearta fetelor a continuat după retragerea Andreei Mantea din platou. În acel moment, Nona și Bianca și-au adus din nou reproșuri grave, ajungând la un pas de a se încăiera.

Moderatoarea emisiunii a intervenit pentru a le face pe fete să evite acest conflict.

La un moment dat, prezentatoarea emisiunii a intervenit prompt pentru a le îndepărta pe cele două și pentru a evita un posibil conflict violent.

Citește și: Nona și Bianca, la un pas de altercație în Casa Iubirii

 

 

Sursa: KanalD. ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si