Fiica omului de afaceri arădean Ioan Crişan şi cei doi presupuși complici au fost eliberați de judecători, joi seara, după ce au fost reţinuţi de procurori pentru omor calificat, distrugere şi nerespectarea regimului materialelor explozive.

Citește și: VIDEO Laura Crișan, fiica milionarului aruncat în aer cu mașina la Arad, dusă la audieri la București. Este suspectată că ar fi plătit asasinarea tatălui ei

Decizia Curţii de Apel Bucureşti nu este definitivă şi poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Laura Crișan a făcut declarații la ieșirea de la Curtea de Apel cu privire la acuzațiile șocante care i se aduc. Femeia care este considerată de procurori "creierul" atacului în stil mafiot cu bombă asupra tatălui ei, spune că este nevinovată.

Ce a declarat Laura Crișan după ce a fost lăsată liberă de judecători

La ieșirea din sala de judecată, fiica milionarului ucis la Arad a răspuns în premieră întrebărilor jurnaliștilor. Laura Crișan (Bîlcea) spune că și-a iubit tatăl "așa cum o fiică își iubește părintele" și că cei doi nu s-au certat în trecut.

"V-ați omorat tatal?", a fost întrebată fiica milionarului. "Nu", a răspuns aceasta.

Întrebată dacă s-a certat vreodată cu tatăl ei, Laura Crișan a răspuns: "Discuții între tată și fiică, atât."

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Vila din centrul Capitalei în care a locuit Miss România 1931 a fost scoasă la vânzare. Cine a fost Erastia Peretz și cât costă casa ei- antena3.ro

Citeste si: Explozibilul care l-a ucis pe Ioan Crișan era militar. Frizerul care ar confecționat detonatorul a dat informații prețioase- wowbiz.ro

"Cred ca este cea mai corectă decizie pe care putea sa o dea doamna judecător", a mai spus Laura Crişan.

Referitor la suma de 100.000 pe care femeia a retras-o din bancă, ea spune:"Cred că este dreptul meu să retrag sume de bani".

 Fiica milionarului Ioan Crișan, eliberată

Fiica milionarului Ioan Crișan, eliberată

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Presupușii complici ai Laurei Crișan, lăsați și ei în libertate 

Anchetatorii spun că amândoi complicii Laurei Crișan ar fi montat dispozitivul artizanal în care s-a folosit inclusiv praf de pușcă sub mașina afaceristului.

Bomba ar fi fost detonată de la distanță, cu ajutorul unei aplicații instalate pe telefonul mobil. Din schema diabolică, unde creierul ar fi fiica moștenitoare a lui Ioan Crișan, face parte și un frizer din Arad.

El este cercetat în libertate și asta pentru că de câteva luni a bătut palma cu criminaliștii și a dat în vileag tot planul macabru. Acesta susține că ar fi procurat doar componentele folosite în fabricarea dispozitivului și că nu ar fi știut la ce urma să fie folosit.

Citeste si: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”- kfetele.ro

Citeste si: Alina Ceușan, criticată dur de Mikaela Albu după controversa cu Oana Pellea. Ce mesaj i-a transmis adolescenta: ”O faci doar de fațadă”- radioimpuls.ro

Citeste si: Trei livratori de mâncare au ucis cu cuțitul un bărbat într-o parcare, după care au fugit și au aruncat arma crimei, la Constanța- antena3.ro

Judecătorii de la Curtea de Apel București au considerat că probele aduse de criminaliști nu sunt suficient de puternice pentru a se impune măsura arestării pe 30 de zile.

”În baza art. 227 alin. 1 C.proc.pen. respinge ca nefondată propunerea de luare a măsurii arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul nr. 155/76/P/2021 cu privire la inculpaţii Bulbuc Sebastian Ilie, Horodincă Adrian Bogdan şi Bîlcea Laura Oana. În baza art. 227 alin. 1 teza finală C.proc.pen. dispune punerea de îndată în libertate a inculpaţilor Bulbuc Sebastian Ilie, Horodincă Adrian Bogdan şi Bîlcea Laura Oana, dacă nu sunt privaţi de libertate în altă cauză. În baza art. 275 alin. 3 C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Executorie”, se arată în minuta instanţei. 

Ioan Crișan a avut parte de o moarte terifiantă în mai 2021, care a șocat România la vremea respectivă. Se vorbea atunci chiar și de reglări de conturi, că un mafiot de peste hotare ar fi putut să-l ucidă cu o asemenea cruzime.

Nimeni nu s-ar fi gândit la fiica lui. Laura Crișan n-a vorbit niciodată public, deși a apărut la audieri și la înmormântarea tatălui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si