Polițiștii au dat-o în urmărire națională, după ce părinții au reclamat dispariția ei. Aceștia au mers imediat la cea mai apropiată secție de poliție, pe măsură ce orele treceau și ea nu mai apărea acasă. Mulți părinți sunt acum foarte speriați de cazurile recente petrecute în România, precum cel din Caracal sau Dâmbovița, în care trei fetițe au fost răpite și ucise.

Citeste si: Doliu în PSD. Vasile Corneluș Baciu a murit în somn

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia Georgianei Ţăranu de 15 ani, din municipiul Mangalia, județul Constanța. La data de 1 octombrie, în jurul orei 08.00, aceasta a plecat la școală, iar după terminarea orelor de curs (ora 11.00) nu a mai revenit la domiciliu", transmit polițiștii din Mangalia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Citeste si: Capră evadată din portbagaj chiar într-un sens giratoriu. Imagini de tot râsul

O adolescentă din Mangalia este de negăsit

Semnalmente Georgiana Țăranu, adolescenta de 15 ani dispărută în Mangalia. Adolescenta are o înălțime de aproximativ 1,50 m, 45 de kilograme, păr șaten, lung și ondulat și ochii căprui.

Pentru moment, nu se știu cauzele sau motivele pentru care adolescenta nu a mai apărut acasă de la școală. Cert este faptul că Georgiana Țăranu, în vârstă de 15 ani, a fost văzută ultima oară purtând blugi, o bluză albă, geacă verde și adidași de culoare albă.

Dispariție de ultimă oră! O adolescentă din Mangalia este de negăsit

Citeste si: Scriitorul Mihai Giugariu a încetat din viață

Polițiștii roagă pe oricine au văzut-o sau au detalii despre ea să sune de urgență la numărul 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de poliție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si