Șoferul mașinii funerare a decis să sune la 112, neștiind cum să procedeze într-un asemenea moment. Polițiștii au reușit să îl contacteze pe bărbatul dispărut pe telefonul mobil. Au avut un șoc când au auzit ce le-a răspuns acesta când a fost întrebat unde se află. Bărbatul le-a spus că este pe pământul lui și cultivă porumb. Autoritățile și-au dat seama că ceva este în neregulă cu bătrânul și au început misiunea de căutare.

Bătrânul a fost căutat ore în șir

Bărbatul venea de la Iași, acolo unde băiatul îi murise la spital. Îl aducea acasă cu o mașină funerară, moment în care, în dreptul localității Trifești, i-a spus șoferului să oprească pentru că nu se simte bine, potrivit zch.ro.

Comunicatul Poliției

"Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un bărbat de 38 de ani, din Iași cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe DN 2 E 85, în apropiere de Trifești, a oprit autoturismul întrucât pasagerul, un bărbat de 78 de ani, se simtea rău. Bărbatul în cauză a coborât din autoturism iar după câteva minute, conducătorul auto observând că acesta nu mai revine a coborât și a început să îl caute prin apropiere. Întrucât nu l-a găsit, a solicitat intervenția polițiștilor prin apel 112", au declarat poliţiştii din Neamţ.

Citeste si: Schimbare meteorologică neașteptată în România. Când ne va lovi valul polar?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Cea mai căutată româncă a fost prinsă după cinci ani de către autorități

Citeste si: Caz de meningită virală la o grădiniţă din Constanţa

Bărbatul a fost găsit după 4 ore

După 4 ore, bătrânul a fost găsit, în hipoterimie, în apropiere de Halta Trifești, într-o zonă cu vegetație abundentă, potrivit zch.ro. Bătrânul nu își nu luase geaca din mașină în momentul în care a coborât. Acesta a primit îngrijirile medicale necesare și a fost lăsat să plece acasă pentru a-și îngropa copilul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si