Soțul femeii a dat alerta poliției, după ce soția și fiul său au plecat de acasă și nu s-au mai întors.

Cine este femeia dispărută?

Potrivit autorităților, mama dispărută se numește Elena Călugăru și are 38 de ani.

Citeste si: Un bărbat de 44 de ani din Arad a fost înjunghiat pe stradă

"La data de 16 septembrie a.c., Secția 8 Poliție Rurală Stoina a fost sesizată de către un bărbat din comuna Bustuchin, cu privire la faptul că soția sa, Călugăru Elena, de 38 de ani a plecat voluntar de la domiciliu împreună cu fiul lor de 4 ani și nu a mai revenit", au transmis reprezentanții IPJ Gorj. 

Semnalmente Elena Călugăru

- înălțimea de aproximativ 1.60 metri

- greutate aproximativă 90 kg

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- ochi căprui, păr negru, față ovală.

Atunci când a plecat, femeia era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip colant de culoare negru, un tricou de culoare închisă, iar în picioare purta adidas de culoare negru. Minorul era îmbrăcat în costum de blugi de culoare albastru, părul negru, scurt. 

Persoanele care pot oferi relații cu privire la identificarea femeii și a minorului, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Citeste si: VIDEO- Un bărbat a fost condamnat la 10 ani de închisoare. El a fost găsit de polițiști, în portbagajul unei mașini, în timp ce încerca să iasă ilegal din țară

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si