Nicolae, în vârstă de 65 de ani, a dispărut fără urmă, după ce a plecat la spital cu o ambulanță, pe data de 11 noiembrie 2021.

Iubita bărbatului a semnalat dispariția lui abia după o lună și jumătate.

Fiica lui Nicolae, Loredana, este extrem de îngrijorată și simte că a ajuns la capătul puterilor. Mult timp, tânăra a încercat să afle ce s-a întâmplat, de fapt, cu tatăl ei.

Citește și: O ucraineancă este căutată de Poliție, după ce a plecat dintr-un centru de refugiați al Primăriei Brașov și nu s-a mai întors

Nicolae a fost transportat de urgență la spital, după ce a început să se simtă rău

Bărbatul a plecat la spital în data de 11 noiembrie 2021, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic despre el. Iubita lui Nicolae a fost cea care a anunțat autoritățile despre dispariția lui, însă abia după o lună și jumătate.

La momentul dispariției, fiica lui era plecată în Germania.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nicolae nu apare pe lista persoanelor dispărute de pe site-ul Poliției. Cu toate acestea, fiica lui ar fi aflat că, în realitate, tatăl ei a fost externat din spital pe semnătura unei alte persoane, cu care ar fi plecat ulterior de la unitatea medicală.

Citește și: Mama Luizei Melencu, lacrimi de durere după dispariția fetiței sale. Femeia încă nu crede că a fost ucisă cu sânge rece de Gheorghe Dincă: „Fetele nu sunt ucise!”

Dispariție misterioasă! Nicolae a dispărut, după ce a plecat de urgență la spital cu o ambulanță. Familia nu mai știe nimic de el de un an de zile: „Am vrea măcar să știm dacă este în viața”

Dispariție misterioasă! Nicolae a dispărut, după ce a plecat de urgență la spital cu o ambulanță. Familia nu mai știe nimic de el de un an de zile: „Am vrea măcar să știm dacă este în viața”

[Sursa foto: wowbiz.ro]

„De un an de zile nu mai știm nimic de tata, am vrea măcar să știm dacă este în viața.(...) Am văzut-o doar de câteva ori (n.r. pe mama vitregă), nu am apucat să o cunosc foarte bine.(...) Ar fi plecat la spital că s-a simțit rău, dar anterior am mai aflat și că cineva l-ar fi scos pe dânsul pe semnătură de la spital și ar fi plecat împreună. De atunci nu mai știm absolut nimic” a mărturisit Loredana, fiica lui Nicolae, pentru un post TV.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Când ar putea fi eliberat Cristian Cioacă? Avocata familiei Ghinescu a spus totul: „A fost prea mare gravitatea faptelor. Nu ar trebui să iasă din închisoare”

Fiica lui Nicolae, dezvăluiri despre relația cu mama vitregă

Loredana, fiica lui Nicolae, susține că nu mai știe nimic despre mama ei vitregă. În plus, ea a explicat că a încercat să vorbească cu tatăl ei la telefon chiar înainte să dispară, dar mereu dispărea mama sa vitregă.

Citește și: Ancheta cu privire la dispariția Emanuelei Orlandi, cel mai mare mister din istoria recentă a Vaticanului, a fost redeschisă

„Nu știu, nu țin legătura cu ea (n.r. cu mama vitregă), nu am vorbit cu ea.(...) Am încercat să iau legătura cu tata până să dispară, dar mereu răspundea femeia la telefon și spunea că ba este plecat pe la vecini să muncească, ba că nu este acasă”,  a adăugat Loredana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si