Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Au incercat sa isi gaseasca salvarea trecand granita in Columbia, acolo unde peste 60.000 de venezueleni au mers in incercarea de a face rost de mancare. Aici cumpara tot, de la medicamente si scutece pana la lapte si paine. "Am ajuns ieri la ora 18:00 la granita, dar pana astazi de dimineata la 06:00 nu ne-au lasat sa trecem granita.", a spus un venezuelean disperat.

Columbienii incearca sa faca tot posibilul sa ii ajute, dar nici ei nu mai fac fata situatiei disperate de la granita. "Le oferim tot ajutorul posibil celor care vin la noi sa se aprovizioneze", a declarat Humberto Velasquey, oficial columbian din domeniul imigratiei.

Statul sud-american trece printr-o criza fara precedent in ultimele decenii. Scaderea pretului la petrol a adus la o diminuare drastica a veniturilor guvernului de la Caracas.
Programele sociale s-au prabusit, iar bunurile de consum, care veneau mai ales din import, au devenit aproape imposibil de gasit.  

In urma cu o saptamana peste 35.000 de venezueleni au trecut granita in Columbia, iar in ultima perioada, alti 60.000 de oameni au facut acest lucru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si