Nu există până acum nici un semn de la Tudor Niream, băiatul este dispărut fără urmă de mai bine de o lună. Iar familia este disperată!

”Tocmai s-a împlinit o lună de la dispariţia lui Tudor. A trecut şi cea mai lungă noapte a anului şi tânjim pentru zile mai bune. Încă nu avem noutăţi, dar cu apropierea sărbătorilor îndrăznim să ne menţinem speranţa pentru o regăsire teafără”, este mesajul postat de unchiul lui Tudor în urmă cu câteva zile.


Acesta este singurul care transmite din când în când mesaje despre Tudor, deşi acestea par din ce în ce mai pesimiste.


Tudor Niream este căutat în toată ţara, el fiind pe lista copiilor dispăruţi. Însă, dacă în primele zile de după dispariţia lui, băiatul a fost căutat de sute de oameni în împrejurimi, în lacul din apropiere şi apăreau zeci de mesaje că a fost văzut în diverse părţi ale ţării, acum s-a lăsat o tăcere grea! Anunţul cu dispariţia lui Tudor este în continuare distribuit în diverse grurpuri de pe paginile de socializare, însă nu există o pistă pe care familia sau poliţiştii să meargă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

Tudor Niream a dispărut în seara zilei de 23 noiembrie, în timp ce se afla la bunici, în satul Recea Mare, din Sălaj. Le-a spus acestora că merge să se plimbe şi a plecat fără să-şi ia telefonul cu el. De atunci, nimeni nu l-a mai văzut. Familia a anunţat imediat dispariţia băiatului, cazul a fost intens mediatizat şi pe reţelele de socializare, dar nu s-a primit niciun semn până acum.

Tudor a fost căutat de familie, de prieteni, de voluntari, de pompierii militari chiar şi în apele lacului Vârşolţ.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si