Close sidebar
Close sidebar

Disperare pentru o familie din Prahova! Fiica lor de 13 ani a disparut de acasa

O familie din Prahova trece prin clipe de disperare, dupa ce fiica lor de 13 ani a fugit de acasa. Parintii au alertat imediat Politia care a inceput cautarile.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Minora se numeate Mocanu Viorica Larisa Alina ai are 13 de ani. Au fost demarate, imediat, toate activitatile procedurale, politiatii efectuand investigatii pentru gasirea persoanei in cauza”, informeaza Politia Romana.

Fata are inaltimea 1,50 metri, greutatea 40- 45 kg, constitutie astenica, par de culoare aaten, pana la umeri, nasul drept, ochi albaatri, gropita in obrazul stang, precizeaza sursa citata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Potrivit politiatilor, la momentul plecarii, aceasta era imbracata cu un tricou mov cu dungi de culoare bleumarin cu un desen pe piept, hanorac de culoare neagra, cu dungi roz pe piept, pantaloni scurti tip blue-jeans de culoare bleumarin ai adidaai albi cu modele roz ai gri.

Persoanele care pot oferi relatii ce pot conduce la depistarea acesteia sunt rugate sa anunte cea mai apropiata subunitate de politie sau sa apeleze 112.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI