Conform informațiilor transmise în cadrul emisiunii de la Rai 3,  românca în vârstă de 17 ani se numește Anglia.

Adolescenta în vârstă de 17 ani a dispărut în jurul ore 11:00 pe data de 16 iunie 2023, fiind văzută ultima dată în zona Piazza Duomo din Milano, în regiunea Lombardia.

Citește și: Avertisment major: Aspartamul, cel mai popular îndulcitor artificial din lume va fi adăugat pe lista substanțelor cancerigene

Anglia ar fi trebuit să se întoarcă acasă în acea zi, în localitatea Cinisello Balsamo de lângă Milano, acolo unde este domiciliată împreună cu familia sa. Din nefericire, familia nu a mai primit de atunci niciun semn din partea adolescentei.

Mai mult, se pare că românca în vârstă de 17 ani nu are asupra sa telefonul mobili și nici actele de identitate.

Anglia este de negăsit de aproape 2 săptămâni

Familia fetei trăiește un adevărat coșmar în aceste momente. Românii se tem că adolescentei i s-a întâmplat ceva rău și își doresc ca aceasta să fie găsită cu bine cât mai repede posibil.

Citește și: Catedrala din Siena a fost evacuată în urma unui cutremur de magnitudinea 3,7

Adolescenta în vârstă de 17 ani are ca semnalmente 1,60 metri înălțime, ochi căprui, păr șaten. Se

pare că la data dispariției, Anglia era îmbrăcată cu un tricou albastru cu inscripția „London” pe piept, pantaloni de trening negri marca „Adidas” cu trei dungi laterale albastre, încălțăminte sport marca „Nike”.

Disperarea unei familii de români din Italia! O tânără este de negăsit de aproape două săptămâni

Citește și: Doi români, angajați la negru în Italia, au fost prinși de polițiști cu ajutorul rețelelor sociale. Femeia era esteticiană, iar bărbatul fotograf la nunți

Oricine are informații despre adolescenta româncă este rugat să sune imediat la 112 sau să prezinte la cea mai apropiată secție de carabinieri sau poliție.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, alte trei românce figurează pe site-ul Poliției Române ca fiind date dispărute în Italia. Rudele lor au mers disperate la autoritățile din țara noastră pentru a le cere polițiștilor să le găsească pe femei.

Boaca Carmen, o femeie în vârstă de 54 de ani, născută la data de 8 iunie 1969 în Târgu Secuiesc, județul Covasna, a dispărut fără urmă în Pisa, regiunea Toscana, fără ca rudele ei să mai știe ceva de ea.

Românca în vârstă de 54 de ani are o constituție atletică, cu o înălțime de 160 cm și o greutate de 55 kg. Mai mult, Carmen are părul roșcat și ochii căprui.

Până la acest moment, motivul și circumstanțele acestei dispariții rămân necunoscute. 

Citește și: Cum se apără profesoara care este acuzată că a „chiulit” 20 de ani de la catedră? „Nu acum, sunt la plajă”

Gutu Ramona, o tânără în vârstă de 31 de ani, născută la data de 29 octombrie 1992 în Lupeni, Hunedoara, a dispărut în localitatea Bari, din regiunea Puglia, la data de 18 mai 2023.

Ramona are părul șaten și ochii verzi. Mai mult, aceasta are o statură corpolentă, cu o înălțime de 170 cm și o greutate de 65 kg.

Momentan, nu se știe ce îmbrăcăminte purta românca în momentul dispariției.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Caz dramatic în Italia! O tânără româncă a fost vândută pe 10.000 de euro și obligată să se prostitueze

Leca Emilia, o femeie în vârstă de 52 de ani, născută la data de 10 iulie 1971 în Constanța, se află de mulți ani la muncă pe teritoriul Italiei, iar rudele femeii nu mai știu nimic de ea.

Emilia, care era domiciliată în Alba, județul Botoșani, a plecat la muncă în Italia în anul 2009. De mai bine de un deceniu, mai exact din anul 2013, rudele femeii nu au mai reușit să ia legătura cu ea.

Emilia Leca plecase în Italia cu fiul ei, Ciocan Alexandru Mihai, în vârstă de 34 de ani, care la rândul său este dat și el dispărut.

Citește și: O femeie a fost găsită moartă pe canapea după ce un hoț a intrat în casa ei. Descoperirea macabră făcută de vecinii victimei

Dispariția celor trei românce a generat mobilizări pentru căutarea lor atât în Italia, cât și pe teritoriul României. În aceste momente, familiile și prietenii lor trăiesc clipe de coșmar, așteptând cu nerăbdare vești despre locul în care se pot afla cele trei femei.

Oricine deține informații care ar putea ajuta la găsirea acestora este rugat să contacteze imediat numărul de urgență 112 sau să transmită o sesizare detaliată către Poliția Română.

Citește și: O femeie este acuzată că și-a răpit propriul copil. Disperarea mamei românce


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si