Încercarea femeii în vârstă de 63 de ani de a jefui banca a avut loc la oficiul poștal din via Guala din Caluso.

Citește și: Amenzi de până la 500 euro în Italia, pentru turiștii care merg în costum de baie pe stradă

Totul a avut loc în fața unui ghișeu, acolo unde românca, rezidentă în Ivrea, s-a prezentat cu fața acoperită de o mască Ffp2, înarmată cu un cuțit și două recipiente pline cu lichid inflamabil.

Mai mult, aceasta amenința printr-un bilet, că va da foc la întreg oficiul poștal, dacă personalul nu îi dă banii.

Disperarea unei românce rămase fără bani. A vrut să jefuiască un oficiu poștal: „Dați-mi toți banii”

"Dați-mi banii sau dau foc la tot!",  se regăsea scris pe biletul româncei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Femeia în vârstă de 63 de ani, care nu avea un acoperiș deasupra capului și care era oaspete la Asociația Caritas din Ivrea, a ajuns într-o situație disperată din cauza lipsei banilor. Luni dimineață, a fost arestată de carabinierii din Caluso în timp ce încerca să comită o tâlhărie.

Citește și: Gestul neașteptat făcut de un român. I-a cerut fostei iubite să se mai întâlnească încă o dată, apoi i-a furat mașina

În momentul arestării, românca era înarmată cu un cuțit cu o lamă lungă de câțiva centimetri și avea în geantă două sticle pline cu lichid inflamabil. Se presupune că această substanță ar fi fost folosită pentru un plan aparent nebunesc, potrivit jurnaliștilor de la La Stampa.

Femeia le-a povestit polițiștilor că întâmpină dificultăți financiare

În momentul în care a avut loc tentativa de jaf, în oficiul poștal, mai multe persoane se aflau în rând, așteptând să ajungă la ghișee.

Atunci când românca a amenințat angajații, unul dintre aceștia s-a dovedit a fi extrem de curajos: el a înțeles situația delicată și a reușit să distragă atenția femeii.

Citește și: O fetiță dispărută cu doi ani în urmă a fost găsită ca prin minune- VIDEO

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Angajatul a oferit directorului sucursalei o oportunitate să scape prin spatele biroului și să fugă către cazarma carabinierilor. În momentul în care polițiștii militari au ajuns la fața locului, femeia nu a opus rezistență. Ajunsă la secție, romînca de 63 de ani a mărturisit, într-o stare de disperare, că are dificultăți financiare și nu-și poate plăti chiria.

Caritas Italia își propune să ofere asistență socială și ajutor umanitar persoanelor vulnerabile, cum ar fi cei săraci, persoanele fără adăpost, migranții, refugiații și alte categorii defavorizate din Italia și din alte țări. Organizația dezvoltă diverse proiecte și inițiative pentru a lupta împotriva sărăciei, foametei, lipsei de locuințe și altor probleme sociale cu care se confruntă comunitățile.

Citește și: Attila este căutat cu disperare de familie. Românul a dispărut fără urmă după ce a plecat în Italia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si