Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Românii profită de ultimele zile de vreme frumoasă

„Mai ceva ca într-o vacanță exotică. Așa este atmosfera la noi. Razele soarelui sunt numai bune pentru definitivarea bronzului perfect. Apa din piscină este numai bună pentru bălăceală și unde mai pui că putem rezista cu brio o zi întreagă dacă ne bucurăm de aceste delicatese.

Este vreuna care nu îngrașă?”

Andreea Șeitan, director de comunicare centru Spa: „Nu cred că îngrașă, sunt foarte dietetice. Acestea sunt două preparate sud-coreene, am rămas cu ele în meniu că au fost foarte populare. Sunt tăiței de sticlă cu vită și acelea este bibimbap bulgogiși cu vită pe pat de orez. Bineînțeles, avem salată cu brânză feta și cu rodie.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Deci putem să ne bucurăm liniștiți și fără să ne facem griji pentru siluetă, însă, eu vreau să te rog să ne povestești puțin despre plaja pe care o avem în spate. Până când este deschisă?”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Andreea Șeitan, director de comunicare centru Spa: „Plaja va fi deschisă până pe 10 septembrie, după aceea terasele rămân deschise. Programul este în fiecare zi de la 10:00 la 23:00 în timpul săptămânii, și de la 09:00 la 24:00 în weekend.”

Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Ne putem relaxa pe un șezlong pe plajă la soare, ne putem bălăci în pricină. Ce alte opțiuni mai avem?”

Andreea Șeitan, director de comunicare centru Spa: „Există nenumărate opțiuni există: masaj de relaxare sau masaj facial. Există varianta unui pilling sau unui scrub, infuzii cu uleiuri esențiale, skincare, chiar și sport pe plajă.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si