Un tânăr în vârstă de 35 de ani a murit, miercuri noaptea, pe un drum forestier din județul Satu Mare, într-un accident înfiorător. Două fete au fost și ele rănite, iar una dintre ele e în stare critică.

Tânărul a intrat cu capul într-un pom

Totul s-a petrecut pe drumul forestier Brada, din extravilanul localității Negrești Oaș, în zona Luna Șes, Satu Mare.

Tânărul în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, aflat la volanul unui Mercedes înmatriculat în Franța, a tractat trei persoane pe un colac și o cameră auto: un bărbat în vârstă de 35 de ani, și două tinere, ambele în vârstă de 21 de ani.

Cele trei persoane s-au izbit de un copac, iar în urma impactului, bărbatul în vârstă de 35 de ani a murit și cele două fete au fost rănite.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni refuză să dea declarații: „Starea emoțională în care mă aflu...”

Șoferul consumase alcool

Una din fete se află în stare critică, iar a doua are fractură la picior și contuzie la coloană.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă.

Citeste si: VIDEO| O elevă de 16 ani din Timișoara l-a înjunghiat în piept pe un băiat care mergea spre școală. A fost prinsă de polițiști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si