Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Distracție cu sfârșit tragic pentru un tânăr din Satu Mare. A murit după ce a fost dat cu capul de un pom

Tânărul se afla într-un colac, în timp ce era tras pe zăpadă de mașina unui prieten.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a murit, miercuri noaptea, pe un drum forestier din județul Satu Mare, într-un accident înfiorător. Două fete au fost și ele rănite, iar una dintre ele e în stare critică.

Tânărul a intrat cu capul într-un pom

Totul s-a petrecut pe drumul forestier Brada, din extravilanul localității Negrești Oaș, în zona Luna Șes, Satu Mare.

Tânărul în vârstă de 26 de ani, din Negrești-Oaș, aflat la volanul unui Mercedes înmatriculat în Franța, a tractat trei persoane pe un colac și o cameră auto: un bărbat în vârstă de 35 de ani, și două tinere, ambele în vârstă de 21 de ani.

Cele trei persoane s-au izbit de un copac, iar în urma impactului, bărbatul în vârstă de 35 de ani a murit și cele două fete au fost rănite.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni refuză să dea declarații: „Starea emoțională în care mă aflu...”

Șoferul consumase alcool

Una din fete se află în stare critică, iar a doua are fractură la picior și contuzie la coloană.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă.

Citeste si: VIDEO| O elevă de 16 ani din Timișoara l-a înjunghiat în piept pe un băiat care mergea spre școală. A fost prinsă de polițiști

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI