Aici, au dat nas în nas cu polițiștii. 

Tinerii, aflați sub influența alcoolului, au mers duminică seara la mall cu tractorul cu plug. Șoferul este Răzvan Bejenaru, iar amicul său, Iulian Coteţ, informează  ziaruldeiasi.ro

Cei doi prieteni au mers să mănânce, iar apoi la păcănele 

După ce au băut un pahar de alcool la un bar din Bosia, cei doi au decis să meargă la mall-ul din Iași și nu oricum, ci cu tractorul.

După ce au parcat tractorul, cei doi au mers să mănânce la un restaurant din zonă, apoi au jucat păcănele la o sală din zona Tudor Vladimirescu.

Citește și: Accident rutier grav în Vrancea: un tânăr a decedat după ce a intrat cu mașina în gard

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Distracția s-a cam termiant, atunci când au fost opriți de un echipaj al poliției. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul care conducea tractorul nu avea permis de conducere, dar ce avea, în schimb, era o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat. Amicul său nu era nici el mai prejos. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Jaf într-o sală de jocuri de noroc din Craiova. Doi tineri au fost reținuți

Un tânăr de 23 de ani a încercat să jefuiască un local de jocuri de noroc din Craiova, chiar pe 31 decembrie, anul trecut. Acesta a fost reținut de polițiști alături de complicea sa, o tânără de 21 de ani, care i-a oferit informaţii despre persoanele aflate în încăpere.

Potrivit autorităților din Dolj, poliţiştii au reţinut doi tineri de 21 şi 23 de ani, din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată. 

Tânărul ar fi fost ajutat de un complice 

„  În dimineaţa zilei de 31 decembrie 2022, în jurul orei 05.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi încercat să sustragă bani dintr-un local cu specific jocuri de noroc, situat pe strada Arieş din municipiul Craiova.

Întrucât angajata localului a fugit în afara localului strigând după ajutor, nu au fost sustrase bunuri sau valori”, a transmis IPJ Dolj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si