"Dragii mei, a aparut cea mai noua melodie pe care v-am promis-o! Eu sper din suflet sa va placa, e o melodie dedicata strainatatii si gustului amar pe care il simt cei plecati din tara! Multumesc Florin Nek pentru orchestratii, Bogdanel Bogdan si Leo pentru filmare, si nu in ultimul rand Isaila Cosmin pentru masina din videoclip si pentru ca ne-a pus la dispozitie hotelul lui sa filmam cadre si tot ce a fost nevoie! Iar voua dragi ascultatori sper sa va placa! Va pup cu drag!", a scris indragita artista pe o retea de
socializare.

Carmen de la Salciua si Culita Sterp divorteaza

Carmen de la Salciua si Culita Sterp au format un cuplu de succes atat pe scena cat si in realitate. Anul trecut pe 21 septembrie, cei doi au hotarat sa faca si pasul cel mare: nunta. Au avut o nunta de vis, cu peste 500 de invitati, iar dansul mirilor a fost cantat chiar de artist. Datorita ei s-a apucat de muzica, iar acum au sute de concerte pe an atat in tara, cat si peste hotare. Acum, cei doi au decis sa divorteze in urma unor neintelegeri.

"Confirm zvonurile, da, noi doi ne-am despartit. Decizia a fost de comun acord, noi suntem doua firi diferite, dar nu a fost o problema, stiam ca vom ajunge aici. in urma cu o luna, doua.

Ramane intre noi treaba asta si daca ar fi fost asa, eu am trecut peste, nu asta este motivul pentru care ne-am separat, diferentele dintre noi au fost. Ce sa zic... diferente de gandire, eram doua firi tari, pietre orgolioase, cel mai bine ar fi sa nu discut, trec printr-o perioada nu tocmai buna. Am vrut sa explic tuturor celor care ne-au iubit, noi nu mai formam un cuplu in viata reala, dar continuam ca cantam, ne onoram contractele."
, a spus artista, in cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si