Pop Mihai Bogdan, cunoscut în anii '90 ca DJ Boroș, „fugarul pedofil” a fost adus în România, din Italia. Aici, acesta își va executa pedeapsa de 10 de ani de închisoare pentru pedofilie.

Ce le făcea Mihai Pop minorelor?

Mai întâi, bărbatul va fi dus la Rahova, urmând ca în cele din urmă să ajungă la Penitenciarul Gherla.

„Pop Mihai Bogdan, fugarul pedofil, a fost adus astăzi în ţară din Italia. Acesta a fost condamnat la o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru infracţiuni sexuale contra minorilor, iar acum va executa sentinţa într-un penitenciar din România, conform legilor în vigoare. Justiţia s-a făcut până la capăt, iar colegii de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor l-au preluat pe Pop Mihai Bogdan şi, după ce îşi va petrece 21 de zile în carantină la Rahova, îl vor duce la Penitenciarul Gherla, unde îşi va ispăşi pedeapsa pentru faptele revoltătoare pe care le-a săvârşit”, a anunțat, sâmbătă, ministrul justiţiei Alina Gorghiu.

Pop Mihai Bogdan pedofil

Mihai Pop a fost adus sâmbătă în România, din Italia.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cel mai mare criminal în serie din istorie ar putea fi eliberat în câteva luni. "Bestia" are un trecut negru și spune că diavolul l-a împins să ucidă

Alina Gorghiu a mai menționat că acest caz demonstrează că, în România, justiţia este un pilon solid în lupta împotriva infracţiunilor, inclusiv a celor de o gravitate deosebită.

Cine este DJ Boroș?

Mihai Bogdan Pop s-a născut în Cluj Napoca și are vârsta de 47 de ani. Acesta s-a făcut remarcat în anii ’90 în lumea artistică cu piesa ”Dozatorul”, care este una dintre primele piese dance autohtone din țara noastră. 

Pedofil adus România

Mihai Pop a fost adus în România, unde are de executat o pedeapsă de 10 de ani de închisoare.

[Sursa foto: Captură ecran Youtube]

Citește și: Un britanic în vârstă de 63 de ani, mutat în România, a încercat să cumpere o fată de 14 ani de la părinţi. Motivul este de-a dreptul șocant

Din anul 2013, bărbatul ar fi început să șantajeze mai multe minore pe care le căuta pe diverse rețele de socializare. El le propunea mai apoi să pozeze în ipostaze intime, dar și să întrețină relații sexuale împreună. Pentru toate acestea, individul le promitea diferite sume de bani.

„Deşi pare un ilustru necunoscut, DJ Boroș este creditat de mulţi ca fiind iniţiatorul muzicii dance în România, într-o vreme în care BUG Mafia, Andre, ASIA sau O-Zone încă nu existau”, aceasta era prezentarea DJ-ului, făcută de un post de muzică.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si