Pe pagina lui de socializare au curs in cursul zilei de ieri mesajele de condoleante ale prietenilor si ale fanilor. Apropiatilor pur si simplu nu le vina sa creada ca acesta a avut parte de o moarte atat de subita.

Iata cateva dintre mesajele emotionante:

"Ai fost deschizator de drumuri, ai luptat pt visurile tale si noi toti ne-am bucurat de ambitia ta de a reusi.

Cate petreceri, cate amintiri frumoase.... nu te-ai lasat batut niciodata, nici atunci cand nu aveai clubul plin. Uite ca ai reusit in timp sa aduni la un loc mii de oameni. Asteptam sa vin acasa sa merg la o petrecere organizata de voi.... acum e prea tarziu. Aveau nevoie de un DJ acolo sus. Noi iti vom duce dorul. RIP Snaaaaaaaaat (cum imi placea sa te strig)."

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Sper ca mixezi intr-un loc mai bun
Condoleante familiei"

"Odihneste-te in pace, Dragos! Multumim pentru tot ce ai facut pentru noi! Esti si vei ramane mereu un adevarat miracle worker pentru familia Trance pe care o iubeai atat de mult.

Sa bubuie scena si acolo sus! Condoleante si multa putere familiei si celor apropiati!"

"Snattone, ce ai facut bro? De azi dimineata refuz sa cred ca de azi multe lucruri si-au pierdut valoarea odata cu tine. Am facut atatea lucruri impreuna, mi-ai lasat atatea amintiri si iti multumesc pentru asta. O sa ne vedem sa-mi acorzi revansa aia. Cel mai bun din 5,7,9.. Nu conteaza.. Odihneste-te in pace, Snattone! #mereucumine"

Potrivit unui prieten de pe Facebook, slujba de inmormantare va avea loc sambata 25 februarie, ora 13.00, la Cimitirul Bellu Ortodox. Omagiile pot fi aduse la Capela Mare din incinta cimiturului Bellu Ortodox (intrarea dinspre Eroii Revolutiei).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si